• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de
Nihat Zeybekci, Bekilli ilçesinde kaymakamlık binası önünde halka hitap etti- Zeybekci: "Bu toz duman geçecek. Bugün çıkarılmaya çalışılan o kardeş kavgası ortadan kalkacak ve kardeş kardeşi bir daha bütün samimiyeti ile bir daha kucaklayacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bu toz duman geçecek. Bugün çıkarılmaya çalışılan o kardeş kavgası ortadan kalkacak ve kardeş kardeşi bir daha bütün samimiyeti ile bir daha kucaklayacak" dedi.

Bekilli ilçesini ziyaret eden Zeybekci, kaymakamlık binası önünde halka hitap etti. Ülkeye sadece hizmet etmek için iktidara geldiklerini ve hizmet ettiklerini dile getiren Zeybekci, şöyle konuştu:

"Millete hizmet etmek için yollara düştük. Gazi Mustafa Kemal'in gösterdiği o muasır medeniyet seviyesine ulaşmak ve daha ilerisine gitmek sadece slogan değildir. Ona en çok sahip çıkan ve bu hedefe doğru kutlu yürüyüşü başlatan Başbakanımızın liderliğinde bu ülke o seviyeye 2023'te ulaşacak ve geçecektir inşallah sizlerin destekleriyle. Biz üç altın kuralımızla bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. O üç altın kuralımız şu. Biz söz verdik mi canımız pahasına o sözümüzü tutarız. Biz söz söyledik mi asla ve asla yalan söylemeyiz. Biz emanete ihanet etmeyiz ve canımız pahasına da asla ihanet ettirmeyiz."

Son günlerde yaşananlardan Türkiye'nin kazançlı çıkacağını ifade eden Zeybekci, "Bu yaşananlardan Türkiye, demokrasisini güçlendirerek, hukukun üstünlüğü ilkesini güçlendirerek, bürokratik yapısını, hükümet ve devlet yapısını güçlendirerek çıkacak. Bu toz duman geçecek, Bugün çıkarılmaya çalışılan o kardeş kavgası ortadan kalkacak ve kardeş kardeşi bütün samimiyeti ile bir daha kucaklayacak" dedi.

İstense de bugün ekonomik krizin çıkmayacağını, ekonomik yapının çok sağlam olduğunu vurgulayan Zeybekci, şöyle devam etti:

"Bu ülkenin 2013'ün mayıs ayında nereye geldiğini hiç kimse unutmasın. Dünyanın en düşük faiz oranlarından birisine yüzde 4,6'ya geldi bu memleket. Dünyanın en büyük havaalanının ihalesini yaptı İstanbul'da. Dünyanın en büyük köprüsü ile İzmir otoyolunun ihalesini yaptı. Üçüncü köprü devam ediyor. Biz iki kıtayı denizin altından birleştirdik. İki tane nükleer santralin ihalesi yapıldı. Yüzlerce hidroelektrik santralinin yapımı devam ediyor. Her şehre dünya standartlarının üzerinde şehir hastanelerinin yapımı başladı. Türkiye hayatı boyunca hayal etmeyeceği ve bugüne kadar yapılamayan hizmetleri gerçekleştirdi. Türkiye kültür coğrafyasında her nerede ne olması gerekiyorsa o konuda söz söylemeye başladı. Eh, bundan da birileri rahatsız oldu. Onun için mayıs ayının sonunda haziran ayının başında 3-5 tane ağaç bahane edilerek İstanbul'da bir hareket başlatıldı. Başarılı olamadılar, başaramadılar, başka maşalar buldular, Başka maşalar eliyle engellemeye çalıştılar. Biz resmin büyüğüne bakıyoruz. Başarılı olamadılar, başarılı olamayacaklar. Biz milletin evlatları, milletin hizmetkarları görevde olduğumuz sürece hevesleri kursaklarında kalacak ve kalmaya devam edecek."

Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile kaymakam Akın Zor ve belediye başkanı Mustafa Başkafa'yı makamlarında ziyaret etti.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141