• BIST 9693.46
  • Altın 2508.814
  • Dolar 32.583
  • Euro 34.7706
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

DUYGULARIN RENKLERLE DANSI ADLI EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

DUYGULARIN RENKLERLE DANSI ADLI EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI
Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen Nazan Koçcaz’ın “ Duyguların Renklerle Dansı” adlı el sanatları sergisine Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Dursun Kaplan, CHP Muğla Milletvekili Dr.Nurettin Demir,

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen Nazan Koçcaz’ın “ Duyguların Renklerle Dansı” adlı el sanatları sergisine Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Dursun Kaplan, CHP Muğla Milletvekili Dr.Nurettin Demir, Dr.Mehmet Aziz Tunç, Dr.Reşit Ökten ve eşi Dr.Betül Ökten, Marmaris Belediye Meclis üyesi ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Oktay, Meclis üyesi Halil Gökovalı ve vatandaşlar katıldı.

Serginin sahibi Nazan Koçcaz’ı Ayşe Ergül davetlilere şöyle tanıttı. Muğla doğumlu olan Nazan Koçcaz ilk, orta ve lise eğitimini Marmaris’te tamamladı. İzmir 9 Eylül Üniversitesinin İşletme Fakültesi Pazarlama ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. 1984 yılında evlenip Marmaris’e yerleşen Koçcaz, Halkla İlişkiler alanında başladığı iş hayatını 2003 yılında turizm sektöründen emekli olarak sonlandırdı. Sanatçımız emekli olduktan sonra eğitmen Nebahat Çoşkun’un teşvikiyle el sanatları kurslarına devam etmiş. O zamanlar 75.Yıl Kız Teknik Meslek Lisesi Müdüresi olan Nebahat Çokkun’u rahmetle anıyoruz.
Sonrasında Halk Eğitim’in açmış olduğu, atalarımızdan yadigar bir işletme türü olan Türk işi nakış kursu da dâhil çeşitli el sanatları kurslarına katılmıştır.
Sanatçımız bugüne kadar biri yurt dışında olmak üzere 3 karma sergide yer almıştır. Birazdan açılışını gerçekleştireceğimiz “DUYGULARIN RENKLERLE DANSI” adlı sergi ilk kişisel sergisidir.
Nazan Koçcaz sergiyi görmeye gelenlere ve protokol’a kısa bir konuşma yaptı ve şunları söyledi. Marmaris’te olmak bir ayrıcalık, böyle bir imkanı bana sağlayan Belediye Başkanımız Ali Acar’a, yetkililere çok teşekkür ediyorum. Yılları aşkın bir sürede hazırladığım bu eserleri ilk kişisel sergim olarak Marmaris’te sergilemekten dolayı çok mutluyum.
Kendilerine bugünün anısı olarak Marmaris Belediyesi tarafından hazırlanmış olan teşekkür belgesini Belediye Başkanı Ali Acar verdi.
Muğla Milletvekili ve Belediye Başkanı Ali Acar da birer konuşma yaptılar. Sosyal ve Kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini ifade ettiler. Ülkemizin ve insanlarımızın sosyal, kültürel ve mesleki gelişmesini istiyorsak bu gibi evlere gereken önemi vermeliyiz. İnsanlarımıza Kültür ve Sanat merkezlerinin ne olduğunu, hangi faaliyetleri yaptığını anlatmalı ve onların bu gibi yerlere uğramalarını sağlamalıyız. 
Protokol, serginin açılış kurdelasını keserek davetlilerle birlikte sergiyi gezdiler.
Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi sergi salonu’ndaki Nazan Koçcaz’ın “DUYGULARIN RENKLERLE DANSI” adlı el sanatları sergisi, sergiyi gezenlerden tam not aldı ve büyük ilgi gördü.
5 Kasım Çarşamba günü saat 17.30’da sanatseverlerin beğenisine açılan sergi 7 Kasım Cuma günü saat 17.30’a kadar açık kalacaktır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141