• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

“BU TOPRAKLARDAN ÇIKTIK, TÜM DÜNYAYI MEMLEKETİMİZ YAPTIK”

 “BU TOPRAKLARDAN ÇIKTIK, TÜM DÜNYAYI MEMLEKETİMİZ YAPTIK”
Ev teknolojilerinin lider şirketi Arçelik A.Ş., dünya çapındaki faaliyet ve başarılarını yeni reklam filmiyle vurguluyor. “Bu topraklardan çıktık, tüm dünyayı memleketimiz yaptık” sloganıyla, global gücünü tüm Türkiye ile beraber gururla paylaşıyor.

Ev teknolojilerinin lider şirketi Arçelik A.Ş., dünya çapına yayılan güçlü faaliyet ağını yeni reklam kampanyasıyla anlatıyor. Cambridge, Johannesburg, Berlin, New York ve İstanbul’da geçen reklam filmi “Bu topraklardan çıktık, tüm dünyayı memleketimiz yaptık” temasıyla, global Ar-Ge, üretim, satış ve istihdam gücüne vurgu yapılıyor.

 

Temelleri 1955 yılında Türkiye’de atılan Arçelik A.Ş., 133 ülkede faaliyet gösteren 10 farklı markayı Türkiye’den yöneten bir dünya şirketi olarak faaliyet gösteriyor.

 

Dünya çapında 10 Ar-Ge merkezi, 6 ülkedeki 15 üretim tesisi ve 27 bin çalışan ile tüm dünyaya teknoloji üreten şirket, teknoloji ve tasarımda öncü, enerji ve su verimliliğinde rekor sahibi ürünler geliştiriyor. Türkiye’nin Ar-Ge lideri ve patent şampiyonu olan Arçelik A.Ş., Dünya Fikri Haklar Örgütü’nün en çok uluslararası patent başvurusuna sahip ilk 200 şirketi arasında yer alan tek Türk şirketi konumunda.

 

 

Bugün dünya çapında tam 27 bin kişi ‘Nerde çalışıyorsun?’ sorusuyla karşılaştığında Türkçe bir cevap veriyor: “Arçelik”

Yeni reklam filmi, şirketin global ölçekteki lider konumunu farklı ülkelerdeki örneklerle anlatan kesitler içeriyor. Filmde, İngiltere’de Cambridge Science Park’ta kurulu Ar-Ge merkezi, Almanya’da çok sayıda ödül kazandığı tasarım ödülü organizasyonları, New York’ta en lüks rezidanslara yapılan satışlar ve Türkiye’deki üretim ve Ar-Ge faaliyetlerini anlatan sahneler yer alıyor. Filmde görülen herkesin ortak noktası Arçelik’te çalışıyor olmaları.

 

 

‘Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın’ vizyonuna sahip şirket, birbirinden farklı dilleri konuşan 133 ülkede ortak bir teknoloji dilinin oluşmasını sağlıyor ve ’Bu topraklardan çıktık, tüm dünyayı memleketimiz yaptık’ sloganını hayata geçiriyor.

 

Türkiye ve yurtdışında toplam 5 günde çekilen reklam filmi için 60 kişilik bir çekim ekibi çalıştı. Filmin yönetmenliğini Portekiz’de “Yılın en iyi reklam yönetmeni” seçilen Fred Oliveira üstlendi. Reklam filminin müziğinde, opera sanatçısı ve besteci Rahman Altın'ın imzası bulunuyor. Senfonik şiir tarzında bestelenen eser, Rahman Altın'ın Los Angeles ve İstanbul stüdyolarında hazırlandı, İstanbul'da kaydedildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141