• BIST 8840.69
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3379
  • Euro 35.0999
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

“Bİ ZAMANLAR” RESİM SERGİSİ AÇILDI

“Bİ ZAMANLAR” RESİM SERGİSİ AÇILDI
Oryantalist resim sergisi “Bi Zamanlar” Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açıldı.

 

 

 

 

 

 

Resim sanatçısı Faruk Günayer’in oryantalist tarzdaki yağlı boya eserlerinin yer aldığı resim sergisinin açılışına Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve Önder Batmaz ile sanatseverler katıldı.

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen resim sergisinin açılış konuşmasını yapan sanatçı Faruk Günayer, sergisinde desteklerini esirgemeyen Bodrum Belediyesi’ne teşekkür ederek, ziyaretçilerin sergi salonunda sosyal mesafeyi korumalarını da rica etti.

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu da yaptığı konuşmada, Bodrum Belediyesi olarak kültür sanat kenti Bodrum’da, sanatsal ve kültürel faaliyetleri desteklemeye ve çalışmalar ile ivme kazandırmaya devam edildiğini belirterek şunları söyledi; “Sergi salonlarımızın sayısını da artırarak özellikle Bodrum kent kültürüne her geçen gün katkı sunmaya çalışıyoruz.

Sanat ve kültür ile iç içe bir kent olma misyonu ile hareket eden Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’ın da büyük desteğini alarak, çalışmalarımızı sizlerle birlikte uyumlu bir şekilde yürütmenin onurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bugün siz sanatsever dostlarımızla birlikte yine çok değerli bir serginin açılışında buluştuk. Sanatçımız Faruk Günayer’in “Bi Zamanlar” adını verdiği resim sergisinde, birbirinden değerli eserlerini görücüye çıkardık. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezimizde an itibarıyla ziyarete açtığımız serginin ev sahipliğini yapmaktan, Bodrum Belediye Başkanlığı olarak mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Konuşmamın sonunda ise kısa bir çağrıda bulunmak isterim. Tüm sanatseverleri, Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezimizin yanı sıra yine Belediyemiz bünyesindeki Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi, Mausolos Sanat Galerisi ve 1. Artemisia Sanat Galerisinde açılışını yaptığımız sergileri ve birbirinden değerli çok sayıda eseri izlemeye bekliyoruz. Bugün aramızda olarak katılım sağladığınız için sizlere gönülden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” 

Faruk Günayer’in yaklaşık 100’e yakın eserinin sergilendiği resim sergisini sanatseverler 13 Ekim 2020 tarihine kadar haftanın her günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Faruk Günayer Kimdir ?

Van’da doğdu. Evli ve 2 çocuk babası. İlk, orta ve liseyi İstanbul’da okudu. Haydarpaşa Lisesi’nde resim hocası Mehmet Pesen’in yönlendirmesiyle, Mimar Sinan Üniversitesi’ne girerek, grafik eğitimi aldı. Prof. Dr. Süheyl Ünver’den tezhip eğitimi aldı. Özel bir atölyede tezhip üzerine eğitim verip, öğrenciler yetiştirdi.

İş hayatını, İstanbul’un tanınmış reklam ajanslarında (Cen Ajans, Reklamevi, Ekol Ajans) grafiker ve art direktör olarak sürdürdü. 10 yıl kadar kendisine ait reklam ajansı ve basımevini yönetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141