• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Arascan Dönmez Tem Medya Grubunda..

Arascan Dönmez Tem Medya Grubunda..
Dönmez, Marmaris Yerel Gündem gazetesi ile resmen anlaştığını ve eş zamanlı olarak “habergeliyor.net” de de yazacağını söyledi.

Köşe yazmaya 18 yaşında, Ali Tarakçı yönetimindeki Gerçek Yayıncılık’ta başlayan ve sırasıyla  “Gerçek”, “Genç Bakış” ve “Yeni Adım” gazetelerinde yazan Performans Sanatçısı ve yazar Arascan Dönmez, yerel gazetelerde yazdıktan sonra haber portalı yazarlığını tercih etmiş ve son olarak “Metrosfer” adlı haber portalının beş resmi yazarından biri olmuştu. Yeni sezon için herhangi bir yerle anlaşmayan ve uzun süredir bu konudaki suskunluğunu koruyan Dönmez son olarak altı ayrı yerden yazması için teklif geldiğini, rahat yazacağına inandığı yer neresi ise, o yayın kuruluşunu tercih edeceğini söylemişti. Dönmez, dün öğle saatlerine yeni yerini açıkladı.

DÖNMEZ: MARMARİS GÜNDEM GAZETESİ YAZARIYIM VE HABER NET’TEYİM:

Dün basın danışmanı Badegül Uçan aracılığıyla yeni yerini açıklayan Dönmez, Marmaris Yerel Gündem gazetesi ile resmen anlaştığını ve eş zamanlı olarak “habergeliyor.net” de de yazacağını söyledi.Yaz dönemi boyunca eski portalı Metrosfer’de konserler üzerine inceleme yazısı yazan Dönmez’in başı “Ajda Pekkan” konseri ile ilgili yadığı yazıda yanmıştı.

“YANDAŞ AJDA KONSERDE REZİL OLDU” BAŞLIĞINI BEN ATMADIM!

Ajda Pekkan konseri ile ilgili yazdığı yazının başlığının değiştirildiğini söyleyen Dönmez, metrosfer’den bu nedenle ayrıldığını daha önce de başlıklarla ilgili problemler yaşadığını ama bu sefer okur kitlesinin de rencide olduğunu düşündüğü için ayrılma kararı aldığını söyledi. Ben en fazla “Ajda konserde rezil oldu mu?” şeklinde bir başık atabilirim diyen Dönmez, şöyle devam etti: “Ben sadece sormayı ve yapıldığı takdirde keyifli olacağını düşündüğüm tartışmalar için kapı aralamayı seviyorum. Kaba bir dil bana göre değil. Zaten yazının içeriği yer yer sert, bir de bu başlığa ne gerek var. Yazıda asıl amacım ‘bir şarkı sözünü unuttu diye bütün bir sanat hayatı çöpe mi gitti’ sorusunu sormakken, başlıktan dolayı tamamen kaybettim. “

İKİNCİ AJDA YAZISINDA DA AYNI ŞEY OLUNCA

Daha sonra konserden sonra basında çıkan haberler üzerinden bir yazı daha yazdım ve Ajda Pekkan’ın son Harbiye konserinden bir tek ben değil, kimse memnun kalmadı demek istedim ama yine bir üslup vardı benimsediğim. Bu yazının başlığı da “yanlış yapan süperstar da olsa eleştiririm arkadaş” şeklinde verildi. “Arkadaş, markadaş” gibi bir ifade şeklinin bana ait olmadığını beni altı yıldır okuyan okuyucum gayet iyi biliyor. Bazen bazı yerlerde bazı şeyler biter. Metrosferde’de böyle oldu ama hayatımdaki yeri büyük ve Hakan’ı çok seviyorum.

HAKAN’LA HALA ARKADAŞIM

Metrosfer haber portalı genel yayın yeönetmeni Hakan Kuyucu’ya dargın olup olmadığı sorulan Dönmez, “Hakan ile halihazırda arkadaşım. Sadece iş anlaşmamız bitti” dedi.

İLK YAZISI 6 KASIM ÇARŞAMBA VE KONU ŞAFAK PAVEY:

Marmaris Yerel Gündem’de köşesini 6 Kasım Çarşamba açacak olan Dönmez, haftada beş gün yazacak. Kimseye ve hiçbir yere ait olmayan yazar olarak bugüne kadar gelen ve bağımsızlığını koruyan Dönmez’in üslubunda ve anlatımda herhangir değişiklik olmayacak. Kendi gündemi üzerinden gitmek isteyen ve gündeme bağlı kalmayacağını söyleyen Dönmez’in ilk yazısı ise Şafak Pavey’in meclisde yaptığı son konuşma üzerine olacak.

safak-pavey_291451.jpg

 

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141