• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

ALMAN DEVİ GROB TÜRKİYE’DEN GNC MAKİNA’YI SEÇTİ

ALMAN DEVİ GROB TÜRKİYE’DEN GNC MAKİNA’YI SEÇTİ
GNC Makina, Alman markası GROB’u bünyesine katarak ürün yelpazesini genişletti, güçlendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 İleri teknoloji takım tezgâhları ve modüler işleme merkezleri üreticisi olan dünya lideri GROB, 1926 yılından bu yana otomotiv, havacılık, kalıp ve kalıp endüstrileri, enerji teknolojileri, tıp ve savunma sanayi alanlarına yönelik hizmet veriyor. GNC Makina bu anlaşmayla ürün yelpazesini genişlettiği gibi kendi gücünü de artırmış oldu.

PAZAR LİDERİ GROB DA GNC MAKİNA AİLESİ’NDE

İstanbul’da 2010 yılında kurulan ve talaşlı imalat sanayinin temel üretim araçlarından olan takım tezgâhları alanında önemli bir güce sahip GNC Makina, Alman devi GROB’la anlaşma imzaladı. 2020 yılını hedeflerinin üzerinde büyüyerek kapatan GNC Makina, 10 Mayıs 2021 tarihinde imzaladığı anlaşmayla gücüne güç kattı.

1926 yılında Almanya’nın Münih kentinde Dr. Ernst Grob tarafından kurulan ve bir aile şirketi olan GROB, bugün üçüncü neslin yönettiği bir dünya devi. İleri teknoloji takım tezgâhları ve modüler işleme merkezleri üreticisi olan GROB, güçlü servis ağı ve sektördeki güvenilirliği nedeniyle GNC Makina’yı seçti.  

HER TÜR ÜRETİCİYE OPTİMUM ÇÖZÜMLER

Kurulduğu ilk günden itibaren tüm kaynaklarını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yapılandıran GNC Makina, yaygın servis ağı ve saha avantajı ile sorunları doğru tespit eden, en iyi çözümü sunan bir iş ortağı. GNC Makina, GROB’la yaptığı anlaşma aracılığı ile otomotivden havacılığa, kalıp ve kalıp endüstrilerinden enerji teknolojilerine, tıptan savunma sanayine kadar geniş bir alanda hizmet verecek.

''HEDEF, ÜRETİCİLERİMİZE TAM DESTEKLE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK''  

Dünya’da birçok yerde üretim yapan, 90 yılı aşkın süredir sektöre hizmet veren GROB ile her ihtiyaca uygun çözümler sunmayı planlayan GNC Makina’nın Genel Müdürü Emre Seçkin, yaptıkları anlaşma ile ilgili şunları söyledi: “Sektöründe önemli bir güce sahip olan firmamız önümüzdeki döneme yönelik yeni yatırımlarımızla, satış öncesi, sırası ve sonrası hizmetlerimizle, güçlü iş ortaklıklarımızla pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz. Sektördeki eğitimlerimiz, dijital platforma yönelik çalışmalarımızla, üretim sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Türkiye’de sektörün en güvenilen kurumlarından biri konumuna son 5 yıldaki hızlı büyüme grafiği ve müşteri odaklı yatırımlarımızla ulaştık.  GNC CNC Makina Teknolojileri; GROB’un tüm satış, servis ve yedek parça temini süreçlerinde tam yetkili Türkiye Distribütörü olarak, sanayiye katkı sağlayacak” dedi.

İstanbul Anadolu Yakası,  Avrupa Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da şubeleri olan GNC Makina, bu anlaşmayla VICTOR Taichung, NAKAMURA-TOME, ROMI, VISION WIDE, VONGHLER ve LICO gibi yüksek hız ve niteliğe sahip markaların yanına GROB’u da eklemiş oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141