• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

ALLAN PERCY’NİN REÇETELERİ ÇOK SATIYOR!

ALLAN PERCY’NİN REÇETELERİ ÇOK SATIYOR!
PENA YAYINLARI TARAFINDAN YAYINLANAN “HER GÜNE BİR NİETZSCHE” VE “HER GÜNE BİR SHAKESPEARE” KİTAPLARI SEÇKİN KİTAPEVLERİNİN “EN ÇOK SATANLAR” LİSTESİNDE

Yazar Allan Percy’nin kaleme aldığı, Pena Yayınları tarafından yayınlanan ünlü düşünür Nietzsche’nin felsefesinden 99 damla alarak hayatı nasıl istediğiniz gibi kullanabileceğinizi anlatan kitabı “Her Güne Bir Nietzsche” ile hayatın her gününde aşkın tadının çıkarılabileceğini anlatan kitabı “Her Güne Bir Shakespeare” yayınlandığı günden beri çok satmaya devam ediyor.

 

Yazar, Her Güne Bir Nietzsche kitabıyla, geçtiğimiz hafta birçok şeçkin kitapevinin en çok satanlar listesine giriş yaptı.

 

Her iki kitabında da yazar, verdiği reçeteler ile günlük hayatta uygulanabilecek pratik felsefi bilgiler sunuyor.

 

 

 

Her Güne Bir Nietzsche Hakkında

HAYATINIZDA FELSEFEYE YER AÇIN ÇÜNKÜ HİÇBİR YAN ETKİSİ YOKTUR!

 

Hayatla nasıl baş edebileceğinizi gösteren 99 reçete

 

Bu kitap bilge, kışkırtıcı ve ilham verici bir kullanma kılavuzu niteliğindedir. Ünlü düşünür Nietzsche’nin felsefesinden 99 damla alarak hayatı nasıl istediğiniz gibi kullanabileceğinizi göreceksiniz. Felsefeyi hayatınıza nasıl uygulayabileceğinizi kolayca öğrenebilirsiniz. Üniversitede felsefe eğitimi almanıza gerek de yok. Tek yapmanız gereken zihninizi açık tutmak, doğru soruları sormak ve doğru filozofa gitmek.

 

Nietzsche’nin felsefesi gerek iş hayatında gerekse özel hayatta karşılaşılan yol ayrımlarında çıkışı bulmak için oldukça etkilidir. Çağımızın en etkili filozofunun düşüncelerinden ilham alarak günümüzde karşı karşıya kaldığınız keder ve korkularla savaşmayı öğreneceksiniz.

 

Her Güne Bir Shakespeare Hakkında

Aşkın her özelliğiyle hayati bir mesele olarak görenler için taptaze ve etkileyici bir kitap

 

Hayatınızı her gününde aşkın tadını çıkarabileceğiniz 72 reçete

 

Dünya yazarları arasında hiçbiri aşkın gizemini Shakespeare kadar derinlemesine ele almamıştır. O, bütün tiyatro eserlerinde ve ünlü sonelerinde gönül işlerine öyle aydın bir perspektifle bakmıştır ki bunlar günümüzde bile vucudumuzun en güçlü kas parçasını anlamamız için ilaç etkilerini hala kaybetmemiştir. Bugün bile Shakespeare’in eserleri ve şiirleri kalplerimiz anlaşılmaz sırlarını anlamak için güçlü bir araçtır. Eğer aşkın seni sürüklediği ufacık bir çılgınlığı bile hatırlamıyorsan,

hiç sevmemişsin demektir.

 

Tam olarak hangi gün doğduğu bilinmese de 26 Nisan 1564 tarihinde vaftiz edildiği bilinen ve o tarihten 52 yıl sonra 23 Nisan 1616’da Stratford-upon-Avon kasabasında hayata veda eden William Shakespeare dünya edebiyatının en seçkin yazarlarından biri olarak kabul edilmektedir.

İngiltere’nin milli sairi olarak da bilinen Shakespeare bilinen eserlerinin çoğunu 1589-1613 yılları arasında üretti. İlk oyunları çoğunlukla komedi ve tarihiydi. Daha sonra trajedilere yönelen Shakespeare’in en önemli eserleri Hamlet, Kral Lear, Romeo ve Juliet, Othello ve Macbeth’tir.

 

Yazar Hakkında

Allan Percy (1968) psikoloji ve spiritüellik üzerine yazılar yazan bir gazeteci ve yazar olan Barcelona doğumlu Francesc Miralles’in mahlasıdır. Miralles Alman filolojisinden mezun olmuş ve kişisel gelişim kitapları yayınlayan bir yayınevinde editor olarak çalışmıştır. El Pais ve Integral ve Cuerpomente dergilerine katkı sunan yazarın yirmiden fazla kitabı vardır. Kitapları dünyada birçok dile çevrilmiştir.

 

Pena Yayınları Hakkında

Pena Yayınları, hem gündemdeki en büyük yazarların kitaplarını Türkçe olarak yayınlayarak bir okuma ziyafeti sunmayı ve okuru geliştirmeyi hem de dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü beslemeyi hedeflemektedir. Türk dilinin ulaştığı bütün coğrafyalarda, farklı kültürlerden yazar ve çizerlerin kendilerini ifade edebildiği renkli ve güvenli bir ortam yaratmak için çabalıyoruz. Çalışanlarımızın girişimciliği ve yaratıcılığı en önemli parçamız olurken yayınevimizin sürekli yeni teknolojilere ayak uydurması bizi okurlarımıza daha da yakınlaştırmaktadır.

https://www.penayayinlari.com/

 

 

Detaylı Bilgi ve Görsel İçin:

ZB Medya&İletişim

TEL: 0212 2274005 | CEP: 0532 4761329 – 0535 2665144

batuhanzumrut@zbiletisim.com & berksenoz@zbiletisim.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141