• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Ali Boğa

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Ali Boğa
AK Parti'nin Muğla'da bu dönem 4 milletvekili çıkartmasının sağlanması için AK parti Muğla milletvekili 1. Sıra adayı Ali Boğa geçtiğimiz Çarşamba günü Turun ta kahvaltıda ve vatandaş ziyaretlerinde.

AK Parti'nin Muğla'da bu dönem 4 milletvekili çıkartmasının sağlanması için AK parti Muğla milletvekili 1. Sıra adayı Ali Boğa geçtiğimiz Çarşamba günü Turun ta kahvaltıda ve vatandaş ziyaretlerinde.. Ardından İçmeler'de Karadenizliler ve Doğulularla ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda İçmeler belediye Başkanı Zeki Eren'i ziyaretlerinde ve son olarak da Marmaris'teki katıldığı sivil toplum örgütleri toplantılarının tamamında ayni şeylerin üzerinde durdu. Her katıldığı toplantıda üzerine basa basa 4 ün sağlanması çabalarında görüldü. Bu konuyu gündeme getirdi. Bu gündeme getirme konusunda Ali Boğa yalnızca politika yapmadı. Herkesi kucakladı. Ülke ve dünya gündemini gözler önüne sererek çok önemli konuları masanın üzerinde irdeledi. Toplantılarda katılımcılar Ali Boğa'nın anlattıklarını ağızları açık dinlediler. Çünkü o siyaset yapmıyor ve dünya gerçeklerini masanın üzerine taşıyordu. Bir küçük örnek vereyim.

Ali Boğa “ Eskiden emekliler maaş kuyruklarında banka kapılarında kalp krizi geçiriyordu. Biz emeklinin bir banka yerine birkaç bankadan maaş almasını ve ayın biri yerine 2 si veya 3 ünde maaş almasını sağladık. Bu pratik çözümler insanımızı rahatlattı. Bir küçük kararla çözülecek şeyler için insanlar yıllarca çile çektiler. Dünyayı yeniden keşfetmenize gerek yok. Şimdi de evde maaş teslim edilmesini sağladık. Siyasetçi ne için vardır. Halkının mutluluğu için.”

İşte Ali Boğa'nın anlattığı bu örnek bile pratik çözümler için ne kadar farklı düşünen bir hükümet görüntüsü sergilemekte. Çünkü o ekonominin başındaki Ali Babacan' 12 kişilik ekonomi yönetiminin içindeki bir isim. Böyle bir ismin Muğla' dan bakan olarak çıktığını düşünebiliyor musunuz. Bu Muğla için bir şans. Ali Boğa'nın Muğla' nın 17 yıl sonra bir bakanının olması için bugün Muğla' nın her köşesindeki partili partisiz tüm kişilere bir görev düşüyor. Bu ilimize hizmetin daha fazla gelmesini istiyor isek , oyumuzu dörde doğru kullanmamızın gerektiğini bilelim diye bugün bu değerlendirmelerimi yapıyorum.


AK PARTİLİ VEKİLLERİN MARMARİS GEZİLERİ SÜRÜYOR.

AK Parti'nin Muğla Milletvekili adayları, Muğla'nın diğer ilçelerinde olduğu gibi Marmaris'te de seçim çalışmalarında boy göstermeye devam ediyorlar. Geçtiğimiz Salı günü Dr. Yeşim Avcı ve Yavuz Demir , geçtiğimiz çarşamba günü ise Ali Boğa ve geçtiğimiz gün ise Hayati Nizamoğlu ve Gültekin Akça Marmaris'te AK Parti Marmaris yöneticileri ile birlikte halkın ayağına giderek yapmak istediklerini anlattılar. Geçtiğimiz günün gazetemizde Dr. Yeşim Avcı ve Yavuz Demir'in çalışmalarını yansıtmıştık. Bugün ise Ali Boğa'nın Marmaris gezisi ile ilgili değerlendirmelerimizi sizlere sunuyoruz. Yarin ki gazetemizde ise Hayati Nizamoğlu ve Gültekin Akça'nın Marmaris çalışmalarını gazetemizden takip edebilirsiniz.

AK Parti Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Ali Boğa, beraberinde AK parti Marmaris ilçe yönetimi, Kadın kolları ve Gençlik kolları ile birlikte önce Turunç beldesinde sabah kahvaltısında Turunç sakinleri ile buluşup daha sonra da Turunç esnafını iş yerlerinde ziyaret ettiler. Can Cafe'de halkla buluşan Ali Boğa seçim münibüsünden halka hitap ederek parti olarak yapmak istediklerini anlatıp ,Turunç beldesinin özel sorunlarını da halktan dinledi. Daha sonra heyet İçmeler Beldesine geçti. Ali Boğa ve ekibi İçmeler'de Mar- Bas Hotel'de ; “ KARADENİZLİ İŞ ADAMLARININ “ katıldığı bir toplantıya katıldı. Bu toplantıdan sonra ise İçmeler'de bir başka restoranda bu defa DOĞULU İŞ ADAMLARI VE ÇALIŞAN KESİMLE” düzenlenin bir toplantıya katıldı. Bu iki önemli toplantıdan sonra ise AK Parti ye geçtiğimiz günlerde katılan İçmeler belediye başkanı Zeki Eren makamında ziyaret edildi.

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Ali Boğa'nın Turunç ve İçmeler ziyaretlerinden sonra heyet Marmaris'e geldi. Marmaris'te önce MAGIAD , Marmaris Genç İşadamları Derneği yöneticileri makamlarında ziyaret edildi. Ardından GETOB daha sonra ise Marmaris Emlakçılar Derneği ziyareti ve son olarak da Ordulular derneği ziyaret edildi . Ancak Getob ziyaretinden önce ise AK Partiye çok önemli iki katılım gerçekleşti. Bu katılımın töreni AK Parti Marmaris İlçe Merkezinde Ali Boğa'nın bu iki önemli isme rozet takması ile gerçekleşti. İçmeler' de bulunan Munamar Otel işletme ortaklarından Erkan Hayaloğlu ile İçmeler Martı Otel yanında bulunan Bambu Restoran işletmecisi Fevzi Meri AK Partiye katıldılar.

ALİ BOĞA'NIN KATILDIĞI TOPLANTILARDA ÜZERİNDE DURDUĞU GERÇEKLER

HERŞEY DAHİL KALKMALI

“Herşey Dahil “ kaybettiriyor. Aslında Muğla' nın tüm ilçeleri ayrı bir değer. Her ilçenin ayrı bir değer olduğu ortaya çıkartılarak o değere göre ayrı bir görünüm kazandıran ilçelerimizin öne çıkartılması turizmi uçuracak projelerdir. Önümüzdeki yıllarda bunun gerçekleşmesi çabası içinde olacağız.

OTELCİLERİN OTELLERİNİ YENİLEMELERİ İÇİN
KOSGEB GİBİ UCUZ KREDİLER SEÇİMDEN SONRA


Turizm başladığı günler Özallı günler. O günlerde insanlarımız girişimcilerimizin kendi gayretleri ile 3-4 yıldız kalitesinde oteller yaptılar. Ancak artık o oteller yorgun. İhtiyarladılar ve bu otellerin çe-kap' tan geçmesi gerek. Bu otelcilerimize seçimlerden sonra el uzatıp çek-ap yapmalarının önünü açacağız. Onları tefecilere muhtaç olmadan otellerini butik kalitesinde yenilemelerinin sağlanması için kredi verip onları ülkenin her esnafını desteklediğimiz gibi destekleyeceğiz. İçmeler'in yüksek okul sorununa da değinen Ali Boğa bu okul için yalnızca bürokratik sorunlar var. Onları çözeceğiz dedi.

VİZE BU ÜLKE İÇİN DEVRİMDİR

Ali Boğa kimse farkında değil ama bu ülkede vize konusu çözülüp bir devrim yapılmıştır. Kimse bunun üzerinde durmuyor. Bizim hükümetimiz vize sorununu çözerek ülkeye çağ atlatmıştır. Özellikle Magiad 'da yaptığı konuşmada Ali Boğa vize konusunda şunları söyledi. T.C. pasaportu ile ülke dışına çıktığınızda size saygı duyuyorlar. Bunu gidin göreceksiniz. Bu vize sorununun çözülmesi sizi para kazanma açısından rahatlattı. Bunun farkındasınızdır umuyorum. “ dedi.

MUĞLANIN TAPUSU YOK

Muğla' nın tapusu yok diyen Ali Boğa SİT ve Özel Çevre ve 2B konularını çözüp herkesin aslında kendilerinin kullandığı ancak tapularının olmadığı, tapusuz arazilerinin tapularını cebine koymalarını hemen seçimden sonra önemli üzerinde çalışacağız konulardır. Muğla için önemli projelerimizi seçimden sonra hayata geçiriyoruz. Çünkü 1. Derece 2. Derece veya 3. Derece Sit ve Çevre konuları ile köylümüz perişan edildi. Buradan ilk defa söylüyorum. Bunun seçimden sonra ele alıyoruz. Örneğin 1. Dereceler 2 ye, 2 ler , 3. Dereceye alınarak en azından çok önemli bir adım atmış olacağız. Bunun tebliğlerini bile yayınladık. Yalnızca çok önemli tarihi yerler kalarak köylünün rahatını sağlayacağız.

YOLLAR YAPTIK YOLLARI BÖLDÜLER DEDİLER
AÇIKGÖZ BİZ YOLA KARŞI DEĞİLİZ DEDİ.


Hala ayni teranelere öne sürüyorlar insanın aklı mantığı almıyor. Bu ülkenin yollarını yaptık. Yolları böldüler bunlar bölücü dediler. Muğla Gökova yolu için ağaç katliamı dediler. Gülünç . 8 bin ağaç kesildi. Her yıl Orman İşletme Müdürlüğü Marmaris' te 30 bin ağaç kesiyor. Gençleştirme veya başka sebeplerden. Ama yerine de her yıl 150 bin ağaç dikiliyor. Ayrıca 4 ton da ağaç tohumu toprağa seriliyor. Bunları hep söylememize rağmen ayni sözleri söylemeleri siyasi kötülük. Bu tür bir değerlendirmeye Getob başkanı İlhan Açıkgöz de katıldığını açıkladı. BİZ YOLA KARŞI DEĞİLİZ dedi. Ali Boğa açıklamalarının devamında 8 binin yerine yılda 30 bin ağaç dikildiğini ve ayrıca 4 ton topumun toprağa atıldığını söyledi.

ÜST DÜZEY BÜROKRAT GÜNDE ÜÇ SAAT İMZA İLE
VAKİT GEÇİRİR SONRA KEYFİNE BAKARDI

Kısır politikaları ülkeye unutturduk,. İş yapıyoruz gösteriyoruz İnsan odaklı çalışmalarımız insanlarımızı mutlu ediyor. Ben 30 yıllık meslek yaşamımda hep ülkem için çalıştığım için 5 gün izin yapan biriyim. 30 yılda beş gün çalışmadım. Bürokrasinin durumu ile ilgili bir başka göstergeyi anlatayım sizlere. Eskiden benim gibi müsteşarlık düzeyinde olanlar görevlerine saat 11. de gelip, 12 ye kadar çay içip, öğle yemeğine çıkarlardı. Ardından bir iki saat evrakları imzaladıktan sonra saat 3 te daireden çıkarlardı. Onun için ülkenin sorunları dağ gibi birikti. Ben ve benim gibi AK parti zamanında çalışmalara sabah 8 de başlayıp bitmesini akşamlara kadar gününe göre sürdürdük. Ayrıca gece de çalışmalarımızı dairede sürdürdük. Ankara' ya gelenler bilir. Bakanlıklarda müsteşarların odalarının ışıkları gece 12 lere kadar yanar. Sabah da gene 8 de bizi görevimizin başında görürsünüz. Biz böyle ülke için çalışıyoruz. Onun için sorunlar çözülüyor “ dedi. Bu konularla ilgili önümüzdeki günlerde değerlendirmelerimize devam edeceğiz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141