• BIST 10251.22
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 30 °C
  • Aydın 31 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C

Yeni Sezonun Yeni Dizileri..

Yeni Sezonun Yeni Dizileri..
Yeni sezonun yaklaşmasıyla beraber kanallarda dizi hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. Yeni sezona iddalı girmek isteyen kanallar birbirinden güzel dizileri sizler için hazırlıyorlar.

Yeni sezonun yaklaşmasıyla beraber kanallarda dizi hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. Yeni sezona iddalı girmek isteyen kanallar birbirinden güzel dizileri sizler için hazırlıyorlar. Eylül ayı ile birlikte yayın hayatına başlayacak olan bir kaç dizinin konusu ve oyuncu kadrosu şu şekilde;

Yakında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Kaçak'ın başrollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz’ın yer alıyor. Dizide Yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu’da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesinin anlatılıyor.Yapımcılığını Süreç Film’in yaptığı dizinin senaryosunu Zülküf Yücel yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hasan Küçükçetin, İnanç Konukçu, Selda Özer gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.Kaçak, çok yakında atv’de…

Kanal D’nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği ve yılın en büyük yapımı olmaya aday dizisi “Fatih".  Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik’in paylaştıkları dizinin yapımını MED Yapım üstlenirken, yönetmenliğini ise Merve Girgin yapıyor. İşte, çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan ve daha şimdiden büyük ses getiren dizinin konusu, oyuncu ve yapım kadrosu; Mehmet Akif Alakurt (Fatih), Seda Akman (Gülbahar Hatun), Gamze Özçelik (Çiçek Hatun), Müjde Uzman (Dilyar), Birkan Sokullu (Mustafa),Salih Bademci (Bayezıd), Alma Terzic (Züleyha), Mahmut Paşa (Reha Özcan), Tamer Levent (Ali Kuşçu), Teoman Kumbaracıbaşı (Vlad), Hande Soral (Gevher), Dağhan Külegeç (Turahan Bey), Atilla Olgaç (Mir Kasım), Andrey Pejic (Radu), Ali Emrah Sürtal (Murat), Gülsen Tuncer (Azime Usta), Metin Büktel (İshak Paşa), İbrahim Selim (Mercan Ağa), Mehmet Cerezcioğlu (Papa), Türkan Kılıç (Asiye), Ufuktan Altunkaya (Naimi), Orhan  Aydın (Venedik Doçu), Furkan Şentürk (Cem Sultan)

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Ay Yapım’ın iddialı dizisi med cezir yakında Star TV’de ekranlara gelecek.Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile birlikte ‘med cezir’ de yer alan diğer isimler; Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap.Senaryosunu reyting rekorları kıran dizilerin yaratıcıları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı ‘med cezir’in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.Merakla beklenen ‘med cezir’, yeni sezonda hayatlarımıza çarpıcı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Diziler yeni sezona bomba gibi hazırlanırken bu savaştan kimin başarılı çıkacağı ise bir merak konusu...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141