• BIST 9793.88
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

YENİ NESİL LOKMA’NIN ADRESİ LOKMARİS

YENİ NESİL LOKMA’NIN ADRESİ LOKMARİS
Yeni nesil lokma artık Marmaris’te. Lokmaris Marmaris Sevgi Yolu’nda hizmete başladı.
Yeni nesil lokma artık Marmaris’te. Lokmaris Marmaris Sevgi Yolu’nda hizmete başladı. 
Türklerin geleneksel yiyeceği lokmanın çikolata ve kremayla buluşması yeni bir tatlı yarattı.Yeni nesil lokma,  Lokmaris markasıyla Marmaris’te bu eşsiz lezzeti sunmaya başladı.Kişisel damak tadına göre hazırlanan menüler ile birbirinden lezzetli ve eğlenceli seçenekleri Lokmaris’te bulmak mümkün. Lokmaris, retro tarzıyla sadece lokmaseverleri değil, kahve severlerin de durağı olacak. Dekorasyonundan, sunumuna Marmaris’e yeni bir soluk getiren Lokmaris’te tüm ürünler en üst kalite standartlarında. İçine  çikolata, krema ya da franbuaz dolgusu, üstüne bitter, sütlü ve beyaz çikolata sos. Çikolatının üstüne de 9 çeşit hazırlanan süslemelerle bu yeni lezzete aşık olacaksınız. Yaz ayları için de çilekli - muzlu ve dondurmalı seçenekler mevcut…
1-044.jpg
Lokmaris’te sadece  çikolatalı lokma yok. Marmaris’e bir yenilik daha getiren Lokmaris, çıtır fincanı da kahve severlerle buluşturdu.  Kahvenizi içip fincanınızı  yerken  çok keyif alacaksınız.
15 yıldır gıda sektöründe hizmet veren, Pastacılık ve fırın malzemeleri satışında bir firmanın Muğla Bölge Satış Müdürü olan Serdar Akok, Lokmaris’in mimarlarından. Serdar Akok, Lokmaris markasını oluştururken 15 yıllık birikimi ve deneyimi de bu oluşumda kullandığını belirterek “ Türkiye’nin en iyi utsularıyla görüştük. Ürün geliştirme çalışmaları yaptık. Kalitesi ve lezzetiyle fark yaratan bir marka olmayı hedefledik. Lokmaris, bir anda ortaya çıkan bir marka olmadı. 7 ay süren  Arge çalışmalarının ardından Lokmaris lezzetlerini hazırladık” dedi.
2-039.jpg
Lokmaris, aynı zamanda gazeteci olan Hayriye Akok’un heyecanla  yarattığı bir marka olmuş.Akok “ Yeni nesil lokmayı Marmaris’e getirmekten çok mutluyuz. Marmaris’te bu alanda ilk ve tek marka olmanın gururunu yaşıyoruz. Markamıza ve ürünlerimize güveniyoruz. Müşterileri memnuniyeti ve mutluluğu birinci amacımız. Olumlu geri dönüşler almaktan da çok mutlu oluyoruz” dedi.  
4-025.jpg
MARMARİSLİ YEREL ÜRETİCİYE DESTEK
Lokmaris, Marmaris’teki yerel üretimi de desteklemek amacıyla ilçeye ait ürünlere raflarında yer veriyor. Akok “Lokmaris’te çikolatalı lokma, Marmaris’in ünlü ve başarılı ismi Yakup Usta’nın keçi sütünden yapılan dondurmalarıyla buluşuyor. Yakup Usta, Marmarisliler’in yakından tanıdığı deneyimli ve başarılı bir isim. Onun ürünlerini Lokmaris’te kullanmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunun yanında dolabımızda sadece Marmaris’teki yerel bir işletmenin ürettiği içeceklere yer veriyoruz. Osmaniye Kooperatifi’nin çam ballarına raflarımızda yer vermeyi  planlıyoruz. Bu konseptimizle Marmarisli yerel üreticiyi de destekleme amacımız var. Lokmaris, Marmaris dışındaki şubelerinde yine Marmaris’e ait olan bu ürün ve zenginlikleri de taşımık olmayı hedefliyor” dedi.
Hem  dış cephe, hem de iç mekan tasarımındaki ayrıntılarıyla her karesi fotoğraf çekme isteği uyandıran Lokmaris’in dekorasyonuna imza atan isimler ise  Cengiz ve Asuman Kahraman olmuş. 
3-036.jpg
TÜRKİYE’YE YENİ BİR TATLI KAZANDIRACAK
Lokmaris yakın gelecekte yeni bir tatlıyı da konseptine dahil etmeyi planlıyor. Henüz Türkiye’de bulunmayan bu tatlı için Arge çalışmaları da devam ediyor. Yeni ürünle ilgili çalışmalar tamamlandığında Lokmaris sadece Marmaris’i değil, Türkiye’yi yeni bir lezzetle buluşturacak. Lokmaris, franchising altyapısı ile Şube sayısını da arttırmayı hedefliyor. Hayriye Akok “ Altyapımız oluşturduk. Lokmaris konseptiyle Marmaris dışında da şube sayımızı arttırmakla ilgili görüşmelerimiz var. “ diye konuştu.
lokma.jpg
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141