• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Aydın 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

TURİZME BAYRAM DOPİNGİ

TURİZME BAYRAM DOPİNGİ
TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı Suat Esin, "9 günlük bayram tatilinin erken açıklanması, tatil planı yapan vatandaşlarımız için çok olumlu oldu. Vatandaşlarımız, erken rezervasyon yaptırarak düşük fiyatlardan tatil yapma imkanı buldu. Yazın ilk uzun t

TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı Suat Esin, "9 günlük bayram tatilinin erken açıklanması, tatil planı yapan vatandaşlarımız için çok olumlu oldu.  Vatandaşlarımız, erken rezervasyon yaptırarak düşük fiyatlardan tatil yapma imkanı buldu. Yazın ilk uzun tatilinin sonuç itibarıyla turizme ciddi bir hareket getireceğini, güzel bir başlangıç olacağını düşünüyorum" dedi. Esin, tatilcilerin mağdur olmaması için güvenilir turizm firmalarından rezervasyon yaptırmalarını önerdi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bölge Temsil Kurulu Başkanı Suat Esin, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin turizme ciddi bir hareket getireceğini belirterek, "Çok sayıda vatandaşımız aileleriyle birlikte düşünüldüğünde ciddi bir kitle tatile girmiş olacak. Dolayısıyla çok sayıda vatandaşımızın hareket edeceğini düşünüyoruz. Bu hareketin de Marmaris’e olumlu bir şekilde yansıyacağını düşünüyoruz" dedi.

GÜVENİLİR FİRMALARDAN REZERVASYON YAPTIRIN, MAĞDUR OLMAYIN

Suat Esin, bayram tatilinin 9 gün olmasının turizme hareket kazandıracağını ifade etti. Esin, bereketli ve bol kazançlı geçeceğini Marmaris’te herkesin kazanacağını umduğunu vurguladı. “Halkımız indirimli fiyatlardan rezervasyonlarını yaptırarak, uygun fiyatlara tatil yapabilme imkanına sahip oldu” diyen Esin, tatilcilerin mağdur olmaması için güvenilir turizm firmalarından rezervasyon yaptırmalarını önerdi.

Hem vatandaşların hem de turizmcilerin 9 güne yönelik hazırlıklarını yapabildiğini belirten Esin, şöyle konuştu: "Yazın ilk uzun tatilinin sonuç itibarıyla turizme ciddi bir hareket getireceğini, iç turizmde iyi bir hareket yaşanacağını, güzel bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Çok sayıda kamu çalışanı var biliyorsunuz, aileleriyle birlikte düşünüldüğünde ciddi bir kitle tatile girmiş olacak. Tabii ki herkes otellere, tatil bölgelerine gidecek değil, aile ziyaretleri de yapanlar olacak ama ciddi bir hareket olacak Türkiye'de"

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, erken rezervasyon döneminin sona erdiğini belirterek, " Erken rezervasyon nisan sonunda son defa uzatılmıştı. Nisan sonunda erken rezervasyon bitti, zaten tatilini almak isteyenler organizasyonlarını yaptı. Erken rezervasyonun son evresinde de bu 9 günlük tatil belli olunca daha da güzel oldu" ifadelerini kullandı

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141