• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

"TAEKWONDOCULAR 15 TEMMUZ'DA SİVAS'TA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MÜCADELE EDECEKLER"

TAEKWONDOCULAR 15 TEMMUZDA SİVASTA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MÜCADELE EDECEKLER
12-16 Temmuz 2019 Tarihleri arasında Sivas / Taha Akgül Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası” na Muğla Taekwondo Ümitler İl Takımı 13 sporcu ile katılacak.
Şampiyona öncesinde bazı açıklamalarda bulunan İl Temsilcisi Uğur GÖKTAŞ: “15 Temmuz Türk Milleti için dönüm noktasıdır. Cumhuriyetimize, Demokrasimize ve Milli İradeye kast edenleri, Türk Milleti’ne pranga vurmak isteyen emperyalizm canavarını yine topyekün Türk Milleti olarak durdurduğumuz 15 Temmuz’da;
 
Türkiye Taekwondo Federasyonumuz tarafından yapılacak “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası”na Muğla olarak 13 sporcuyla katılacağız. (Menteşe, Kavaklıdere, Milas, Dalaman Spor Kulüpleri Sporcularından oluşan İl Takımı)
 
Sporcularımız Şehitlerimiz için ter dökecek. Milli Mücadelemizin 100. Yılında, böyle anlamlı bir şampiyonanın, tarihimizde önemli bir yeri olan Sivas’ta yapılıyor olması da oldukça özeldir.
 
Mesela Sivas Kongresinin şu iki maddesi bile 15 Temmuz’un önemini vurgular niteliktedir: 
“1.Milli sınırları içinde vatan bölünmez bir bütündür, parçalanamaz. 
2.Her türlü yabancı işgal ve müdahalesine karşı millet top yekûn 
kendisini savunacak ve direnecektir.”
Bu minvalde, Sivas gibi özel bir yerde böyle anlamlı bir güne atfedilen Türkiye Şampiyonasını tertipleyen Türkiye Taekwondo Federasyonu başkanımız Prof.Dr. Metin ŞAHİN ve Başkan Vekilimiz Dr.Oktay DUYMAZ’ın şahsında, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
 
Biz bu şampiyonadaki maçlardan da önemli sonuçlar bekliyoruz. Bundan sonra da İnşallah her daim Muğla Taekwondosu olarak kürsüde olacağız.
 
Bu sene ümitler takımımızdan ümitliyiz. Oğuzhan ÖZTÜRK, Berkant AŞICI, Büşra SOY, Esma Nur MUSLU, Elif ARSLAN, Kardelen TUNCA, İrem Nur TÜLÜ, Şule GÖK, Batuhan MUSLU, Eralp DURKAL, Gülçin KAZMA, Şerife Beyza TÜRKOĞLU, Melisa BAYDUR gibi isimlerden derece beklentimizin yüksek olduğunu da belirtmeliyim.
 
Özelikle bazı sporcularımız daha önceleri Türkiye derecesi yapmış, dereceye çok yaklaşmış sporcularımızdandır. Muğla Taekwondosu her geçen gün daha iyiye gitmektedir. Branşımız adına ilimizdeki gelişmeler, başarılar sporcularımıza motivasyon ve güdüleme olarak olumlu kazanımlar sağlamaktadır.
 
Tabi bu şampiyonalar sporcularımız için çok önemli bir fırsattır. İnanıyorum ki sporcularımız bu fırsatı iyi değerlendirecek, Muğlamıza gurur üstüne gurur yaşatmaya devam edecektir. Bu vesileyle tüm sporcularımıza başarılar dilerken,  Tüm Şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Ruhları Şad Olsun…” dedi.
 
-----

 

Türkiye Taekwondo Federasyonu 
Muğla İl Temsilciliği
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141