• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Sehirden uzakta verimli toplantılar...

Sehirden uzakta verimli toplantılar...
Son yıllarda iş dünyasında ‘verimlilik artırma amaçlı ‘şehirden uzakta toplantı’ anlayışı giderek yaygınlaşıyor

Son yıllarda iş dünyasında ‘verimlilik artırma amaçlı ‘şehirden uzakta toplantı’ anlayışı giderek yaygınlaşıyor. Palmali Tourism Group bünyesinde faaliyet gösteren Palmalife Marina Hotel;  toplantılarını şehrin karmaşasından uzakta, Palmarina Bodrum’un eşsiz doğasında gerçekleştirmeyi tercih eden kurumlara mavi ile yeşilin kesiştiği bir atmosferde ev sahipliği yapıyor.

 

   Palmarina Bodrum’un burun kısmında denize karşı konumlanan toplantı odaları; üst düzey teknik donanımı, farklı kapasitelerdeki grupların taleplerini karşılamaya elverişli alanları, doğayla başbaşa atmosferi ile stresten uzakta efektif çalışmaya imkan sağlayarak, gereken her ihtiyaca yanıt veriyor.

 

Benzersiz lokasyonu, ulaşım kolaylığı, deneyimli servis ekibi, ileri ses ve görüntü sistemleri, seçkin ikram menüleri, Palmarina Bodrum’un sunduğu benzersiz avantajlar ile grupların ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilen toplantı paketleri; seminer, kongre ve toplantıları çok daha keyifli, konforlu ve verimli hale getirecek farklı yaklaşımlar sunuyor.

 

Toplantı paketleri içerisinde konaklamalı paket alternatifleri de bulunuyor. Ekiplerine, stresten uzakta, tatil benzeri bir atmosferde eğitim vermeyi tercih eden kurumların; yöneticileri ile daha verimli fikirler için uzun süreli bir araya gelmeyi tercih eden şirketlerin veya üst yönetimleri ya da basın mensuplarına yönelik yuvarlak masa toplantıları düzenlemek isteyen markaların tercih edebileceği konaklamalı paketler çeşitli alternatiflerden oluşuyor.

 

Palmarina Bodrum üzerinde yer alan Palmalife Marina Hotel; tropik atmosferi, kumsala açılan özel verandalara sahip 15 adet suit odasıyla; marinanın arkasındaki yolun hemen karşısında bulunan Palmarina Boutique Hotel ise doğa ile bütünleşen  çok özel 18 odası ile toplantı alanına ve Palmarina Bodrum’un sunduğu dinamik yeme-içme, alışveriş ve eğlence dünyasına kolay erişim imkanı sunuyor.

 

Palmalife Marina Hotel’in hemen yanında yer alan Palmarina Bodrum Spa & Fitness’ın rahatlatıcı, yenileyici  bakım ve spa uygulamaları, geleneksel Türk Hamamı, sauna, buhar odaları, masaj ve fitness hizmetleri ise dileyen grupların, toplantı sonrası ya da aralarında stresten tamamen arınmalarına olanak tanıyor. Bu şekilde, stresi en aza indirerek, toplantılarını farklılaştırmak, verimliliği arttırmak isteyen kurumlara inovatif çözümler sunuyor.

 

Dünyanın çeşitli bölgelerinden deniz, hava ve kara yoluyla ulaşıma imkan veren Palmarina Bodrum’da bulunan helikopter pisti sayesinde zamandan tasarruf etmek isteyen işadamları için alternatif transfer olanakları da bulunuyor.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141