• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Aydın 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Sapık operacının sinsi tuzağı

Sapık operacının sinsi tuzağı
Tecavüzcü operacının yankıları sürüyor. Sapığın bütün kurbanlarına aynı yöntemle yaklaştığı anlaşıldı

Ankara'da küçük yaşta 10 kıza tecavüz eden ödüllü sanatçı sapık Şahin Ö, mağdurlar tarafından gözlerinden ve vücut yapısından teşhis edildi.

AVUKAT SAVUNMADI

Arkadaşları tarafından gelecek vaat eden bir sanatçı olduğu belirtilen Şahin Ö. askere gitmeden önce son olarak William Shakespeare'nin ünlü 'Macbeth' oyununda sahne almıştı. Emniyette susma hakkını kullanarak ifade vermekten çekinen kasklı sapığın avukatının da savunmasını yapmaktan vazgeçtiği belirtildi.

SU İÇME BAHANESİ

Sevgilisine de tecavüz ettiği belirtilen Şahin Ö'nün, 10 çocuğa aynı metodla cinsel saldırıda bulunduğu anlaşıldı. Kasklı sapığın seçtiği küçük kızları motosikletiyle takip edip su içme bahanesiyle evlerine gittiği ve küçük kızların kapının kilidini kaç kez çevirdiklerine bakarak içerde başka birinin olup olmadığını anladığı, daha sonra da zorla içeri girdiği tespit edildi.

TELEVİZYONUN SESİNİ AÇMIŞ

Tecavüz ederken mağdurların feryatlarının duyulmaması için televizyonun sesini açtığı ya da elektrik süpürgesini çalıştırdığı öğrenilen sapığın kızların ellerini, ağzını ve boynunu koli bandı ile bantladığı ifade edildi.

BABA EMEKLİ POLİS MÜDÜRÜ

Gasp Büro Amirliği ekiplerinin Şahin Ö.'nün motorundaki parmak iziyle evlerdeki televizyon kumandaları üzerindeki parmak izini karşılaştırıp olayları aydınlattığı öğrenildi. Haberin medyada yer alması üzerine Ankara'da savcılığa yeni başvuruların olduğu belirtilirken, polis de Şahin Ö'nün İstanbul'da daha önce meydana gelen ve faili meçhul kalan 7 çocuk tacizi olayının da zanlısı olup olmadığını araştırıyor. Bu arada sapık Şahin Ö'nün daha önce de birkaç cinsel taciz olayına karıştığı, babasının emekli emniyet müdürü olması sebebiyle tacizle ilgili eylemlerin üzerine gidilmediği iddia edildi.

ARKADAŞLARI ŞAŞKINA DÖNDÜ

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin (İDOBALE) ödüllü tenorlarından olan Şahin Ö'nün 'kasklı sapık' çıkması okul arkadaşlarını da şoke etti. İDOBALE Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, Şahin Ö.'nün güçlü bir ses yapısına sahip olduğunu belirterek, “Bu olay yaşanmasaydı beş yıl içinde olağanüstü bir kariyer yapabilirdi” dedi.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Rengim Gökmen “Çok üzücü ve yaralayıcı bir şey. Sanatçı olarak anılmasından bile utanç duyuyorum” dedi. Gökmen, Şahin Ö'yü sahnede izlemediğini, uzaktan tanıdığını belirterek “Askerlik görevini yaptığı için de şu anda kadrolu sanatçı değil” diye konuştu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141