• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Ören Mahallesi’nin Alt Yapı Sorunu Tarih Olacak

Ören Mahallesi’nin Alt Yapı Sorunu Tarih Olacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelinde alt yapı sorunu yaşayan mahallelere giderek vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinliyor. Son olarak MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Milas ilçesinin Ör

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelinde alt yapı sorunu yaşayan mahallelere giderek vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinliyor. Son olarak MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Milas ilçesinin Ören Mahallesi’nde alt yapı sorununu çözmek amacıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ören Mahallesi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, muhtarlar, site yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda, Ören Mahallesi’nin uzun yıllardır sıkıntı yaşadığı altyapı sorununun çözümü ile ilgili vatandaşlar ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ören Mahallesi’nin Alt Yapı Sorunu Ortadan Kalkacak

Dünya Bankası kredisi 2. etabı kapsamında yaptırılması planlanan proje ile birlikte Ören Mahallesi’nin alt yapı sorunun ortadan kalkacağını vurgulayan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Milas ilçemizin Ören Mahallesi uzun yıllardır altyapı problemi yaşıyor. Mahalle sakinlerimizde gelen şikayetleri ve istekleri dikkat alarak ekip arkadaşlarımız burası için gerekli proje çalışmalarını yaptılar. Mahallemizin altyapı problemini çözmek için yaklaşık 92 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı, 1 adet arıtma tesisi ve 2 adet terfi merkezi projemizi burada vatandaşlarımız ile bilgilendirme toplantısı düzenleyerek paylaştık. Bu projemizin Ören Mahallesi’nin 2046 yılındaki nüfusu göz önüne alınarak yapıldığını ve uzun vadede mahallemizin alt yapı sorununun ortadan kaldıracağımızı vatandaşlarımıza aktardık” dedi.

Başkanımız Ören Mahallesi’nin Alt Yapı Problemine Çok Önem Veriyor

Ülgen, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün’ün talimatları doğrultusunda il geneline alt yapı sorunu yaşayan mahallelerdeki sorun ve sıkıntıları yerinde tespit ederek somut adımlar atıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün, Ören Mahallemizde uzun yıllardır yaşanan altyapı problemine çok önem veriyor. Mahallemizin probleminin ortadan kaldırılması için bizlere sürekli talimatlar veriyor. Bizde başkanımızdan aldığımız talimatlar doğrultusunda Ören Mahallemizin alt yapı sorununu yerinde görmek için burada vatandaşlarımız için bilgilendirme toplantısı düzenledik. Ayrıca Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ile birlikte projeyi hayata geçireceğimiz yerleri tespit ettik ve fikir alışverişinde bulunduk. Ören Mahallesi sakinlerimiz bizleri çok sıcak karşıladılar. Yoğun katılımın olduğu bu toplantının çok verimli geçtiğini düşünüyorum.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141