• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

“MUĞLA’DA OLİMPİYAT SİSTEMİYLE MÜSABAKA”

 “MUĞLA’DA OLİMPİYAT SİSTEMİYLE MÜSABAKA”
Türkiye Taekwondo Federasyonu 2018 Yılı Yurtiçi faaliyetler programında yer alan; “Yıldızlar ve Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası”na gidecek “Muğla İl Takımı Seçmesi” Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu 2018 Yılı Yurtiçi faaliyetler programında yer alan; “Yıldızlar ve Ümitler Taekwondo Türkiye Şampiyonası”na  gidecek “Muğla  İl Takımı Seçmesi”  Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Müsabakalara Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Mutlu Uzun, Menteşe İlçe Müdürü Serkan Paçalı, İl Müdürü Özel Kalemi Bekir Yıldız ve çok sayıda sporcu ve velisi katıldı.

Müsabakalara 9 İlçe (Menteşe, Kavaklıdere, Yatağan, Milas, Marmaris, Ortaca, Köyceğiz, Dalaman, Fethiye) 15 Kulüp ve yaklaşık 150 sporcu katıldı. İzmir ve Manisa illerinden Ulusal Hakemler görev aldı. “Dünya Olimpiyat Oyunları”nda kullanılan elektronik wireless programlı Dae Do Sistem kullanıldı.

dfdfghdfh.jpg

Programın sunuculuğunu Balkan Şampiyonu Millî Taekwondocu Serpil Soy yaptı. Atatürk ve Şehitlerimiz için gerçekleştirilen Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından  açılış konuşmasını  Türkiye Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş  yaptı.

Göktaş konuşmasına: “Bugün burada yapılacak müsabakalar, mücadeleler, akıtılacak ter, sevinç çığlıkları, gözyaşları, bu müsabakanın gerçekleşmesi noktasındaki herkesin emeği;

Geçmişten günümüze ve 15 Temmuz’da Bu Vatan uğruna Canlarını feda eden  Nice Şehitlerimize, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Muğla Kavaklıdere’li Millî Taekwondocumuz “Kadir Doğramacı”ya  ithaf olsun.” Diyerek başladı.

Göktaş konuşmasının devamında: “Türkiye’nin en çok lisanslı 2. Sporu olan  Taekwondoda Muğla olarak da çok iyi bir noktaya ulaştık. Ayrıca bu sıralamada Ege bölgesinde 2. iliz. Türkiye Taekwondo Federasyonu “Taekwondo Millî Takımı”yla ülkemize en çok uluslararası başarı getiren güçlü bir federasyon olma özelliğine sahip.

Bu onuru bizlere yaşatan ve yaşatmak için gecesini gündüzüne katan, uykusuz duraksız mücadeleler veren; başta Federasyon Başkanımız Sayın Doç.Dr. Metin Şahin,  Başkan Vekilimiz Sayın Dr.Oktay Duymaz, Genel Sekreterimiz Sayın Emine Darıcı, Milli Takım Teknik Direktörümüz Sayın Ali Şahin ve onların şahsında TTF Yönetim Kurulumuz ve tabiî ki ülkemizde Taekwondoya gönül  vermiş emektar nice antrenörlerimiz, sporcularımız ve hakemlerimize saygı ile şükranlarımı sunuyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle; Muğla Taekwondosuna  emeği geçen, müsabakalarda mücadele eden tüm antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyor, şimdiden tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Müsabakalarda dikkat çeken bir detay da aynı zamanda grafik tasarım uzmanı olan il temsilcisi Uğur Göktaş’ın hakem, antrenör ve sporcular için bizzat tasarımlarını yaptığı, sporcuların derecelerinin de işlenebildiği “yaka kartları” oldukça beğenildi.

Spor İl Müdürlüğü personellerinden İbrahim Şener’in ise Atatürk Spor Salonundaki, müsabakaların başından sonuna sergilemiş olduğu emek ve  gayretleri  büyük beğeni ve takdir topladı.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141