• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

MHP TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI GÖRMÜŞ VE GEREĞİNİ YAPMIŞTIR

 MHP TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI GÖRMÜŞ VE GEREĞİNİ YAPMIŞTIR
MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Muğla’da partililerle buluştu.

MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Muğla’da partililerle buluştu. Bayramın ilk iki günü İlçe Teşkilatlarında geçekleştirilen bayramlaşma programlarına ayıran Erdoğan’a MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, il yöneticileri ve partililer eşlik etti. Renkli anlara sahne olan bayramlaşma törenlerinde MHP’li Erdoğan ülke gündemine ilişkin bazı açıklamalarda da bulundu. Partisinin Seydikemer İlçe Teşkilatında yaptığı açıklamalarında MHP’nin 15 Temmuz sonrasındaki gösterdiği duruşa dikkat çeken Erdoğan şunları söyledi.

“Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15 Temmuz’da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimine koyduğu tepki, darbeci figüranlara ve ağababalarına karşı takındığı tavır, Türk milletinden ve devletinden yana gösterdiği duruş kamuoyunun malumudur.  Takınılan tavrı, gösterilen duruşu ve koyulan tepkiyi Türk milleti teveccühle karşılamıştır. Ancak bazı kesimlerin bundan rahatsız olduğu da ortadadır. Efendim; bilinmesini isteriz ki, Milliyetçi Hareket Partisi doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir partidir. Dün olduğu gibi  bugün de AKP iktidarının yanlışına yanlış doğrusuna da doğru diyoruz. Olan budur. Yanlışları görüp, şu kritik dönemde, ülkemizin ve milletimizin bekasını düşünerek hareket ediyoruz. Millet de bunu görüyor. MHP’nin önemini bir kez daha tecrübe ediyor. Söylemlerine hak veriyor. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve MHP’nin, kritik dönemlerde aldığı önemli kararların ülkemiz ve milletimiz için ne denli önemli ve haklı olduğu da defalarca tecrübe edilmiştir. MHP’yi hedef tahtasına koyup gündelik siyasi rant elde etmeye çalışan kesimlere diyeceğimiz şudur: Yarın yüzünüzü kızartacak söylemlerden bugün uzak durun.”

Türkiye Dün Vardı, Bugün Var, Yarın Da Var Olacak!

Türkiye’nin ve Türk milletinin bir beka mücadelesi verdiğinin altını çizen Erdoğan; “figüran eskiden PKK’ydı, dün FETÖ oldu, yarın bir başkası olabilir. Önemli olan bunların ardından duranlardır. ABD aynı hataya düşüyor. Ateşle oynuyor. AB teröristlere sahip çıkıyor Türk düşmanlığını perçinliyor. Ama bilinsin ki AB ortada yokken Türkiye vardı, ABD ortada yokken Türk milleti vardı. Dolayısıyla yarına kimin çıkıp çıkmayacağı bilinmez ama Türk milleti yine var olacaktır. Türk devleti yine var olacaktır. AB ‘deki çatırdama dağılmaya gider. ABD’deki hırs kendi başını yakar. Ama Türk milletindeki “heyecan” bağımsızlık ruhunu her zaman diri tutar.” ifadelerini kullandı.

Kamu’da FETÖ Soruşturmasıyla Açığa Alınanlar ve İhraç Edilenler

Aynı zamanda 15 Temmuz FETÖ’cü Darbe Girşimini Araştırma Komisyonu’nun MHP’li tek üyesi de olan Mehmet Erdoğan, geçtiğimiz günlerde MHP adına komisyona sunulan Muhalefet Şerhine de değindi. Muhalefet Şerhinde FETÖ’nün siyasi ayağının ortaya çıkartılması gerektiğini ısrarla ifade ettiklerini ve cevap arayan bazı soruların halen cevap bulamadığını söyleyen Erdoğan açığa alınan ve ihraç edilen kamu görevlileriyle ilgili tespitlerini de paylaştı:

Erdoğan şunları söyledi:

“15 Temmuz sonrası sayısı 100 binlerle ifade edilen kamu görevlisi, kamudan ihraç edilmiş, açığa alınmış, haklarında adli tahkikat başlatılmıştır. Siyasi ayağı olmayan bir yapının kamu içinde bu denli yüksek sayılarla ifade edilen bir yapılanmaya sahip olması düşünülemez. FETÖ, PKK ve diğer terör örgütleri ile layıkıyla mücadele edilmek isteniyorsa darbe girişiminin siyasi ayağına mutlaka ulaşılması ve bu ayak hangi siyasi partiye mensup olursa olsun cezalandırılması sağlanmalıdır. Ayrıca şuna da dikkat çekmek istiyorum. FETÖ’nün devşirdiği ve beynini yıkadığı yetenekli insanların yarattığı hasarın, 1915 yılında Çanakkale savaşında kaybedilen neslin yarattığı hasardan bir farkı yoktur. Mücadele edilirken ve gelecek düşünülürken bunlar da hesap edilmelidir.”

Erdoğan Ramazan Bayramı’nın 1’nci günü Muğla İl Teşkilatından başladığı bayramlaşma turlarına Menteşe, Yatağan, Kavaklıdere, Milas, Bodrum, Köyceğiz, Marmaris, Datça, Ortaca , Dalaman, Seydikemer ve Fethiye’de devam etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141