• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Mehmet Tosun: "Bu Manzarayı Görsünler"

Mehmet Tosun: Bu Manzarayı Görsünler
Başkan Mehmet Tosun hafta sonunda çadırda gençlerle buluştu. MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi'ne dolup taşan gençler, coşkularıyla göz doldurdular.

ÇADIRDA GENÇLERLE BULUŞTU

GENÇLERİN COŞKUSU ÇADIRDAN TAŞTI

CEM VAKFI'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

"Allah'ın İzniyle Bu Seçimleri Biz Bodrum Halkı'nın Teveccühüyle Açık Ara Önde Alacağız"

"Onlar Taşıma Kalabalıklarla Toplantı Yapmaya Devam Etsinler 30 Mart Akşamı İş İşten Geçmiş Olacak!"

Başkan Mehmet Tosun hafta sonunda çadırda gençlerle buluştu. MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi'ne dolup taşan gençler, coşkularıyla göz doldurdular. Seçimi açık ara önde alacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, son çıkan bir dedikoduda, seçimi kazandıktan sonra parti değiştireceğinin dillendirildiğini belirterek, "O Mehmet ben değilim" dedi. Başkan Mehmet Tosun'un bu sözleri, uzun süre alkışlandı.

MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi'nde her pazar günü yapılan eğlencelerin bu haftaki konukları, Yarımada'nın dört bir yanında gelen gençlerdi. Çadırı hınca hınç dolduran gençler, Başkan Mehmet Tosun'u görsel bir şölenle, tezahüratlar eşliğinde karşıladılar.

"Bu Manzarayı Görsünler"

Başkan Mehmet Tosun, "İnşallah 30 Mart akşamı Bodrum'da belediyeciliğin tarihini değiştireceğiz. O değişimi de en genç belediye başkanı arkadaşınız Mehmet Tosun, sizlerle birlikte yapacak. İşte Bodrum gençliği burada. Özellikle Bodrum'da siyaset yapanlar, Bodrum'u yönetmeye talip olanlar bu manzarayı görsünler istiyorum. Bu manzaradan şu anlaşılmasın; 'gençler Mehmet Tosun ile birlikte seçim çalışması yapıyor'. Seçimden sonra hiçbirinizi unutmayacağız arkadaşlar, Bodrum gençliğiyle Bodrum'u yöneteceğiz arkadaşlar" dedi, gençlik merkezleri yapacaklarını söyledi.

Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Başkan Mehmet Tosun, çoğu kez coşku sebebiyle konuşmasına başlayamadı. "Durma ilerle bu gençlik seninle" tezahüratı yapan gençler, "Yalı'yı sarmış yosun, temizlemeye geliyor Mehmet Tosun Yalı Gençlik yanında" yazılı bir döviz de açtılar.

Başkan Mehmet Tosun, işsiz gençlere dikkat çekerek, "Bizim yönetimimizdeki Bodrum Belediyesi, iş ve işçi bulma kurumu gibi çalışacak, gençlerimize iş imkânları sağlayacak" dedi.

"Açık Ara Önde Alacağız"

"Allah'ın izniyle bu seçimleri biz Bodrum Halkı'nın teveccühüyle açık ara önde alacağız" diyen Başkan Mehmet Tosun, "Bodrum'u karış karış geziyoruz, bu sevgi seliyle, bu coşkulu kalabalıklarla hep karşılaşıyoruz. Artık Bodrum Yarımadası şunun farkında; 30 Mart karar anı, kararını Bodrum'un geleceğinden yana Mehmet Tosun'dan yana verecek" diye konuştu.

 

 

 

Taşıma Kalabalıklara Dikkat Çekti

Başkan Mehmet Tosun, Yarımada'nın dört bir yanından gelerek çadırda toplanan gençlerin gönülleriyle birlikte geldiğini belirterek, "Onlar taşıma kalabalıklarla toplantı yapmaya devam etsinler, biz bu seçimi açık ara önde alacağız, 30 Mart akşamı geldiğinde ise onlar için iş işten geçmiş olacak" dedi.

Atatürk, Cumhuriyet, Ezan, Bayrak Vurgusu…

Milli ve manevi değerlere gençlerle birlikte sahip çıkacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, "Gençlerle Atatürk'ün izinde Cumhuriyet'e sahip çıkacağız, ezana sahip çıkacağız, bayrağımıza sahip çıkacağız" dedi, milli bayramları en iyi şartlarda, en coşkulu şekilde kutlayacaklarını söyledi.

"O Mehmet Ben Değilim"

"Biraz da şu sokaktaki dedikodulara birlikte cevap verelim mi? Buradan cevap verelim Bodrum Yarımadası duysun" diyen Başkan Mehmet Tosun, "Bizim görevimiz Bodrum'un hakkını korumak, Bodrum'da yaşayan insanımıza adil, dürüst ve çalışkan bir yönetim sunmak. Son dönemlerde başka bir dedikodu dolaşıyor piyasada; 'Mehmet Tosun seçilirse, başka partiye geçecek' diyorlar. O Mehmet ben değilim" şeklinde konuştu. Başkan Mehmet Tosun'un bu sözleri uzun süre alkışlandı.

Konuşması süresince tezahürat sağanağına tutulan Başkan Mehmet Tosun'a, "Tosun Başkan", "Adam gibi adam Tosun Başkan", "Karaova seninle gurur duyuyor", "Turgutreis seninle gurur duyuyor", "Konacık seninle gurur duyuyor" ve "Bodrum seninle gurur duyuyor" gibi sloganlar atıldı.

Cem Vakfı'ndan Teşekkür Plaketi

Konuşmasının sonunda ise, Yarımada'nın ilk cemevini inşa eden Başkan Mehmet Tosun'a, Cem Vakfı Bodrum Şubesi tarafından teşekkür plaketi verildi. Cem Vakfı Bodrum Şube Başkanı Mehmet Çuhadaroğlu ile birlikte vakfın yöneticileri plaketi takdim ettiler. Takdim sırasında söz alan Alevi Dedesi Fevzi Erdoğan bir anısını anlatarak şunları söyledi:

"Bundan bir buçuk sene önce, daha belediye seçimleri yok, bir yemekte beraberdik. Yemekten sonra dedim ki Sayın Başkan'a, 'Başkanım seni sadece Konacık değil, Yarımada seviyor. İnşallah bundan sonra seni Meclis'te görürüz' Yalnız Sayın Başkan kabul etmedi. Neden kabul etmedi, 'Ben Meclis'e gidersem, halkıma hizmet edemem' dedi."

Erdoğan, "Etnik köken, din, dil, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmadan, nereye hizmet etmesi gerekiyorsa oraya hizmet götürdü. Allah razı olsun, bir değil bin kere... Çalışan, insan sevgisiyle dopdolu olan Tosunumuza, sahip çıkalım. İnsanlar Tosun Bey'i severler, 'Tosun gibi' derler" şeklinde konuştu.

Başkan Mehmet Tosun ise, "Biz Türk Milleti'ne, Alevisi ile Sünnisi ile Karadenizlisi ile Egelisi ile Kürt kökenlisi ile Türk'ü ile eşit bakıyoruz, eşit hizmet etmek için varız" dedi.

Konuşmanın ardından gençler, canlı müzik eşliğinde eğlendiler, çadır önünde varillerde ateşler yakarak ısındırlar, ikramlardan tadarak keyifli bir akşam geçirdiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141