• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

MEGA YATLAR ROTASINI TÜRKİYE’YE ÇEVİRDİ…

MEGA YATLAR ROTASINI TÜRKİYE’YE ÇEVİRDİ…
İsviçre Merkezli İtalyanın en büyük yat ve charter şirketinin CEO’su Andrea Pezzini Mega yatların rotasını Türkiye’ye çevirmek için Marmaris’e geldi.

İsviçre Merkezli İtalyanın en büyük yat ve charter şirketinin CEO’su Andrea Pezzini Mega yatların rotasını Türkiye’ye çevirmek için Marmaris’e geldi.

Marmaris’te birlikte çalışacakları Ino Yachting CEO’su Mustafa Yoldaş ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsviçre Merkezli ve  İtalyanın en büyük yat ve charter şirketinin CEO’su Andrea Pezzini,  önceki yıllarda Marmaris’e bakım ve onarım için birkaç tekne gönderdiklerini sonuçtan çok mutlu olduklarına işaret ederek, “Biz tekne yönetimi ve yat inşaası yapıyoruz. Marmaris gibi marinaları olan, ustaları ile ünlü olan bir deniz kentini dünyaya tanıtarak Mega yatların rotasını Marmaris’e çevirmek istiyoruz. Marmaris’teki yat ustaları işlerini çok iyi yapıyorlar. Benim tabirimle fantastik işler yapıyorlar”

Marmaris’te Ino Yachting’le çalışacaklarını anlatan Pezzini, şunları söyledi:

“Türkiye’de yaz uzun sürüyor ve sahilleri çok güzel. Geçmiş yıllarda popüler olan İspanya’nın yerini Türkiye almaya başladı.  Türkiye güvenli  ve fantastik bir ülke. Mega yatlar artık rotasını Türkiye’ye çevirdi. Türkiye’de bugüne kadar güvenlikle ilgili bir sorun yaşamadık. Türkiye gibi mavi ve yeşilin buluştuğu dünya da başka bir ülke yok”

Ino Yachting CEO’su Mustafa Yoldaş ise şirket ortağı olan Hasan Aslan Tütüncü ile birlikte yıllardır sektörün içinde olduklarını anlatarak, “İkimizde bu alanda farklı tecrübelere sahibiz. Pezzini bizim tecrübelerimizden faydalanmak için bölgemize geldi. Bizde onların tecrübelerinden ve uluslararası ilişkilerinden faydalanacağız. Birlikte, yat bakım ve onarım işleri yapacağız. Bu bölge turizmine önemli bir katkı sağlayacak. Marmarisli yat ustalarının yaptığı işleri tüm dünya görmüş olacak. Böyle bir işbirliği yaptığımız için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde birlikte yurt dışında sektörle alakalı farklı projelere imza atacağız. Pezzini’nin CEO’su olduğu Floating Life’ın da bölgedeki temsilcisi olacağız” diye kaydetti.

Hasan Aslan Tütüncü ise hayata geçirilen iş birliği ile yat sektöründe kazandıkları tecrübeleri uluslararası boyuta taşımış olacaklarına işaret ederek, “Bu iş birliği ile birlikte yat sektöründe kurumsal bir şirket haline geleceğiz. Önümüzdeki dönemde önemli bir projelere imza atacak olmanın sevincini yaşıyoruz” diye kaydetti.

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141