• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

“Marmaris kazansın”

“Marmaris kazansın”
Yardımsever, sıcak, samimi, en önemlisi Marmaris'in gülen yüzü haline gelen ve herkesin kalbini kazanan Demokrat parti Marmaris Belediye Başkan Adayı İzzet Ünsal tüm partileri tek tek gezerek bu yarış sonunda “Marmaris kazansın” diyor.


Derya ÇAVUŞ
Projeleri hakkında sadece gazetemize açıklamalarda bulunan Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı İzzet Ünsal, Belediye Başkanı olduğunda bir ilke imza atarak siyasi partilerle beraber Marmaris'in heyecanını zinde tutmak istediğini söyledi.

“Başka Marmaris'i benimle yakalayacaklar”
Ünsal; “Belediye Başkan Adaylığı için en güzel desteği ailemden aldım. Onlar yanımda olmasa bu zor olurdu. Benim hayalim; kavgasız, gürültüsüz, herkesin eşit olduğu bir Marmaris. Herkesin kapımı çalabildiği bir Marmaris. Marmaris halkı başka Marmaris istiyoruz diyorsa İzzet Ünsal diyecekler. Başka Marmaris'i benimle yakalayacaklar”

“Basın da herkese eşit davransın”
Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı İzzet Ünsal, Marmaris basınını da zor bir seçimin beklediğini söyledikten sonra “İnşallah basın mensubu arkadaşlarımız da Belediye Başkan Adaylarımıza eşit davranırlar” dedi.

“Biz kucağımızı açtık, herkese orada bir yer var”
Her defasında kucağını açtığını ve Marmaris'teki herkese, ayrım yapmadan orada bir yer olduğunu da belirten Ünsal “Marmaris halkı adaylarını tek tek incelesin. Onlarla yüz yüze gelip hepsinin gözlerine baksın. Kimde o heyecanı ve güveni görüyorsa onu seçsin” dedi.

“Projelerimi gönül rahatlığıyla açıklarım”
İzzet Ünsal projelerini gönül rahatlığıyla açıklayacağını söyleyip sıraladı; “her zaman eğitimin peşindeyim, eğitim patlaması yapacağım. Kreşten tutun da kadın sığınma yerlerine kadar her şeyi yapacağım. Önerilen atış poligonunu uluslar arası standartlarda Avcılar Derneğine hediye edeceğim. Balıkçı teknelerini rahatlatacağım. Türkmenistan Parkını düzenleyip oraya 3 basamaklı amfi yapacağım. Marmaris'te sanata değer verenleri tekrar bir araya getireceğim. Halkın el sanatlarını değerlendirmesi için güzel projelerim var. İçerisinde konferans salonları, tiyatro salonları, sanat galerileri olan kültür merkezi yapacağım. Bunun finansı ve projeleri hazır” dedi.

“Marmaris'in borcunu ödeyeceğiz”
Ünsal; “Başkan halkından emir almayı bilmezse burası yönetilmez. Marmaris'in borcu var diye inlemek, sızlanmak yerine elimdeki güzel projeyle Marmaris'in borcunu ödeyeceğiz. Bunları yapmak mümkün ve her şey o koltuktakinin elinde. O koltuktan halkına emir vermeyeceksin. Halkım isteyecek ben yapacağım” dedi.
Projelerini şimdilik kısa kısa sunduğumuz İzzet Ünsal'ın çok yakında yapacağımız röportajla tüm projelerini detaylarıyla siz okurlarımıza sunacağız.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141