• BIST 9880.13
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Kökten. Daha fazla destek istiyoruz

Kökten. Daha fazla destek istiyoruz
Marmaris’te açıklamalarda bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, olası ‘tekrar seçim’ halinde, Muğla’dan daha fazla milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini bunun için de daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti, partilerinden daha çok ç

Kökten. Daha fazla destek istiyoruz

Marmaris’te açıklamalarda bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, olası ‘tekrar seçim’ halinde, Muğla’dan daha fazla milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini bunun için de daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti, partilerinden daha çok çaba göstermelerini, çalışmalarını istedi

Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, dün partisinin Marmaris İlçe teşkilatını ziyaret etti. Hasan Kökten, Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

İlk olarak partililerine seslenen Hasan Kökten, “ Muğla’nın bütün sıkıntılarını hep birlikte çözeceğiz. Çünkü bizler sıkıntılarınızı, problemlerinizi çözmek için hazırız. Geçtiğimiz 14 Ağustos’ta Ankara’da partimizin 14. Kuruluş yıldönümünü kutladık. Ankara’dan sizlere başbakanımızın selamını getirdim” diye konuştu.

Kökten, daha sonra koalisyon görüşmeleri ve erken seçim ihtimaline ilişkin görüşlerini aktarırken, şunları söyledi: “7 Haziran seçimlerinde vatandaşımız bize ‘tek başınıza iktidar olmayın koalisyon olun’ dedi. Biz bu noktada iktidar partisi olarak başbakanımız, bakanlarımız, Merkez Yürütme Kurulu üyelerimiz ile birlikte koalisyon hükümeti kurabilmek için MHP ve CHP ile görüşmeler yapmaktadır. CHP ile koalisyonun mümkün olmayacağı kararı çıktı. Bu noktada MHP ile görüşmeler yapılacak. Koalisyon hükümetlerinin ülkemize ne kadar büyük zararlar verdiğini geçmişten hepiniz hatırlayacaksınız. Ülkemizin geleceği ve çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için elimizden gelen, doğru neyse onu yapma gayreti içerisindeyiz.

Ak Parti sadece Türkiye’nin omurgası değil. Ortadoğu, Kafkaslar, Balkanlar ve tüm Afrika’da yaşayan Müslümanların geleceği Türkiye’dir. Güçlü bir Türkiye 13 yıldır hiç kimse tarafından kabul edilemedi. 13 yıldır yaptığımız mesafe bir çok kişiyi rahatsız etti. Şuna emin olun ki içinde bulunduğumuz şu durumda bile milletvekillerimiz, bakanlar ve başbakanımız ile birlikte çok güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Ankara’da bakanlarımıza, başbakanımıza her dakika rahatsız etmeye devam edeceğiz. İlimizdeki bütün projelerin takipçisi olmaya devam ediyoruz. Hasan Özyer vekilimiz ile birlikte ilimizdeki bütün projeler ve sıkıntıların çözümü için çalışıyoruz.”

DAHA FAZLA MİLLETVEKİLİ ÇIKARMALIYIZ
Hasan Özyer’le birlikte Ak Parti’nin Muğla milletvekilleri olarak, arayan hiç kimsenin telefonunu keyfe keder açmamazlık yapmadıklarını kaydeden Kökten, “Seçimden önce verdiğimiz sözlerin vicdani rahatlı içindeyiz. Yakın bir zaman da tekrar seçim söz konusu olursa, bize destek olan arkadaşlarımızın desteğinin daha fazlasını istiyoruz. Çünkü Muğla’nın yapılacak bir çok projesi var. Bunların yapılabilmesi için Ankara’da 2 değil 3, 4 milletvekiline ihtiyacı var. Muğlamız çok geniş bir alana yayılmıştır. Bunun için Ankara’da güçlü bir yapıya ihtiyaç vardır” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141