• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Kırmızı Bal Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Kırmızı Bal Gerçekten İşe Yarıyor Mu?
Amerika’da büyük sükse yapan ve Johan Falcon’un unutulmaz efsane hikayesiyle hayatımıza bir anda giren Kırmızı Bal artık Türkiye’de.

Amerika’da büyük sükse yapan ve Johan Falcon’un unutulmaz efsane hikayesiyle hayatımıza bir anda giren Kırmızı Bal artık Türkiye’de.

Hava alanında X-Ray cihazına takılan ve gerçek sebebi öğrenildiğinde herkesi şaşırtan Johan Falcon dünyanın en büyüğüne sahip. Araştırmalar sonucunda Johan Falcon’a ulaşılarak sorulduğunda, Çin seyahati esnasında tanıştığı keşiş külahı bitkisini açıkladı.

Amerika’da profesyonel cinsel sağlık uzmanı olan Dr. Jeffrey Nighten, keşişkülahı (epimedium) bitkisini değerlendirerek 14 yıllık bir çalışma sonucunda ekibiyle birlikte Kırmızı Bal (Red Honey) kürünü bulmuştur. Ortaya çıkarıldığı ilk andan itibaren Amerika’da satış rekorları kıran ve 2011 satış istatistiklerine bakıldığında 1 yıl içerisinde yaklaşık 8 milyon adet çıkmıştır. Bu kullanıcıların %95’i memnun kalmış ve beklediklerinin karşılığını almışlardır.

 

Nighten, bitkinin içerisine farklı maddeler yerleştirerek aynı zamanda etkileşimleriyle farklı sorunları çözmeye de yönelmiştir. Cinsel sorunlara iyi gelen bitkinin yanına bir de odaklanma, dikkat eksikliği, motivasyon eksikliği gibi sorunları çözecek olan panax ginseng bitkisini koymuştur. Enerji vermesi için bal, tarçın, havlıcan, çakşır, mabet ağacı yaprağı ve çeşitli bitki, baharatlarla desteklenmiş ve balı andırdığı için Red Honey adını almıştır.

Kırmızı Bal etkilerine bakacak olursak;

-1 ayda yaklaşık 5 cm kadar büyütür.

-Erken boşalma sorunlarını önler ve en erken boşalmayı 35 dakikaya kadar uzatır.

-Cinsel performans, cinsel zevk ve cinsel gücü arttırır.

-Sperm sayısını arttırır.

-Bayanlarda kuruluğunu önler.

-Bayanlarda daralma sağlar.

-Menopozu geciktirir.

-Cinsel endişe, cinsel kaygı, cinsel korkulardan arındırır ve rahatlık verir.

-Daha şiddetli orgazm olmanızı sağlar.

Çin’de çok yaygın olarak kullanılan ve ülkenin tamamı tarafından bilinen keşiş külahı bitkisi sayesinde o bölgede birçok kişinin hastalığı tedavi edilmiş ve kısırlığı bulunan birçok kişi bu bitki sayesinde üremiştir. Keşiş külahı bitkisi yapraklarından testosteron salgılayan bir bitkidir ve her iklime karşı dayanıklıdır. Her ortamda yetişebilir ve özelliğini kaybetmeden korur.

 

Dr. Jeffrey Nighten’in haftalık olarak hazırladığı Red Honey, 50 mg’lık kutulara yerleştirilmiş ve geceleri yatmadan önce bir tatlı kaşığı alınmasını önermiştir. Kesin ve kalıcı etkileri olması için düzenli kullanılması gerekilmektedir. Uzmanların klinik ve laboratuvarlar araştırmalarına göre düzenli kullanımla birlikte normal bir insanın ereksiyon halindeki penis boyutu 13-17 cm. iken, düzenli kullanımla ereksiyon halinde 17-22 cm’e kadar ulaşmıştır.

Türkiye’de insanların satın alırken mahçup olup, utanabileceği düşünülerek satışı yalnızca internet üzerinden yapılmaktadır. Eczanelerden isteme derdinden kurtaran bu format için, kapıda ödeme seçenekleri de yer alıyor.

Kırmızı Bal Red Honey Resmi Satış Sitesi

http://redhoneyturkiye.com

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141