• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Kalemci “İçimiz kan ağlıyor"

Kalemci  “İçimiz kan ağlıyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Kemal Kalemci, Dağlıca ve Dilucu’nda 16 kahraman askerimiz ile vatanını canından aziz bilen 13 polisimizin şehit edilmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Kalemci  “İçimiz kan ağlıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Kemal Kalemci, Dağlıca ve Dilucu’nda 16 kahraman askerimiz ile vatanını canından aziz bilen 13 polisimizin şehit edilmesi üzerine bir açıklama yaptı. “Terörle müzakere olmaz ancak ve ancak mücadele olur” diyen Kemal Kalemci, ülkenin içinde bulunduğu karanlık ortama gelinmesinde ‘çözüm süreci’nin önemli etken olduğunu savundu. Teröristlere Devlet gücünün cesurca gösterilmesi gerektiğini kaydeden Kalemci, “Biz biliyoruz ki, şehit vurulunca değil unutulunca ölür” sözlerine de vurgu yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 “İçimiz kan ağlıyor..  Hakkari Dağlıca’da askeri iki zırhlı araca ve Nahcivan’a açılan Dilucu Sınır Kapısı’nda görev yapan polisleri götüren servis minibüsüne PKK’lı teröristlerce kalleşçe pusu kurulması sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize ve polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Seydikemer ilçemizin Esenler Mahallesi’nde ikamet eden Dağlıca karakolunda görevli Piyade Er Adnan Ergen kardeşimizin şehit oluşu Muğla’mızı derinden yaralamıştır. Millet olarak acımız tarifsiz, öfkemiz büyüktür. Bugün ülkemizin geldiği noktada, güvenlik zafiyeti had safhaya çıkmış, terör örgütü ‘açılım’ denen ihanet süreci boyunca silah ve mühimmat depolarını sadece kırsala değil şehirlere de yapma fırsatı bulmuş, adeta başıboş bırakılmıştır.

Tüm bunlar yaşanırken, Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli, defalarca uyarılarda bulunmuş, çözüm sürecine giden yolun, yol olmadığını, sürecin ihanet ve çözülmeye doğru yol aldığını, Milletimiz ve Devletimiz üzerinde ağır tahribatlara yol açacağını devamlı dile getirmiştir. Genel Kurmay Başkanımızı terör örgütü yöneticisi olmak suçundan tutuklandığı günlerde susanlar, Bakan çocukları karşısında polisimizi esas duruşta tutup, ‘hangisi göster bakalım’ diyenler bugün kandırıldıklarını söyleyip, Millet nezdinde aklandığını zannedenler, Dağlı saldırısının gerçekleştiği 6 Eylül’ün akşamında ‘400 vekil alınsaydı durum böyle olmazdı’  diyerek Milletimizi bir kez daha yaralamıştır. Her zaman dediğimiz gibi, terörle müzakere olmaz ancak ve ancak mücadele olur. Bugün içinde bulunduğumuz bu karanlık ortam ve şartları baştan ayağa değiştirmek için Milliyetçi Hareket Partisi hazırdır.

Sözlerimi sayın Genel Başkanımın sözleriyle bitirmek istiyorum: Biz Türklüğe idam fermanı yazan, Milliyetçiliğe haçlı gözlüğüyle bakan hainlere, Devlet umurunun cesurca gösterilmesini istiyoruz. Biz biliyoruz ki, şehit vurulunca değil unutulunca ölür.. Allah bize bir daha böyle acılar yaşatmasın. “

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141