• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Hikmet Taşdemir

Hikmet Taşdemir
Türk sinemasının en başarılı yardımcı kötü karakteri Hikmet Taşdemir Türk sinemasını en iyi yardımcı kötü karakter olarak yeri aldı.

Türk sinemasının en başarılı yardımcı kötü karakteri Hikmet Taşdemir Türk sinemasını en iyi yardımcı kötü karakter olarak yeri aldı.

Hikmet Taşdemir: 1942 Erzurum duğumlu
Oda hala aktif olarak oyunculuk yapıyor ve ekmek parasını dizilerden çıkartıyor. 1971 yeşilçama adımını atmış hem de çok önemli Yılmaz Güney filmleri ile. Diğer isimler gibi aksiyon filmlerinin değişmez kötülerinden. Birçok kişi figüran dese de kendisi iyi bir yardımcı oyuncudur.
Rol aldığı bazı filmler: Dünyayı Kurtaran Adam(Sihirbaz), İnsan Avcısı,Umutsuzlar, Baba, Battal Gazi'nin Oğlu(Vasilyos), Hakanlar Çarpışıyor ve listemiz uzayıp gider....


Kimdir…

Hikmet Taşdemir: 1942 Erzurum doğumlu O da hala aktif olarak oyunculuk yapıyor ve ekmek parasını dizilerden çıkartıyor. 1971 yeşilçama adımını atmış hem de çok önemli Yılmaz Güney filmleri ile. Diğer isimler gibi aksiyon filmlerinin değişmez kötülerinden. Birçok kişi figüran dese de kendisi iyi bir yardımcı oyuncudur.Rol aldığı bazı filmler: Dünyayı Kurtaran Adam(Sihirbaz), İnsan Avcısı,Umutsuzlar, Baba, Battal Gazi'nin Oğlu(Vasilyos), Hakanlar Çarpışıyor ve listemiz uzayıp gider….

Hikmet Taşdemir, hep ikinci adam. Pis işlerin ihtiyaç duyulan bitirim ismi. Siyah deri eldivenli profesyonel katil, tetikçi. Benim adım Kerim, hepinizi severim repliği ile yaran adam. Kamçı, kırbaç gibi alet edevatı insan üzerinde kullanabilen bir kahya, bir siyah gözlüklü gölge adam..

Baba, Yol (Şevket), Asiye Nasıl Kurtulur (Kara Mustafa), Çılgınlar, Dünyayı Kurtaran Adam (Sihirbaz), Umutsuzlar (Parmaksız), Dönüş (Reşit Ağanın Adamı), Gazi Kadın / Nene Hatun, Hayallerim, Aşkım Ve Sen, Acı Hayat, Afacan, Afacan Tatlı Bela, Ağlama, Ağlattı Kader, Ağrı Dağı Efsanesi, Akrep Yuvası (Cemil), Ana Ocağı, Asi Kabadayı, Atmaca, Batak (Rüstem), Batsın Bu Dünya, Battal Gazi Geliyor, Battal Gazi'nin İntikamı, Battal Gazi'nin Oğlu (Vasilyos), Beş Atış Yirmibeş, Beş Milyoncuk Borç Verir Misin (Kabadayı), Bir Araya Gelemeyiz, Cennet Gözlüm, Çare Sende Allahım (Rasim), Çırılçıplak, Dadaş Hasan, Deli Gibi Sevdim, Dertli Pınar, Dört Yanım Cehennem, El Kapısı, Ezo Gelin (Uncuoğlu Resat), Fedai, Garipler De Sever, Gecenin Sonu, Gelmeyin Üstüme, Gırgır Ali, Gömlek, Gönülden Yaralılar, Günah Defteri, Halime'nin Kızları, Hatasız Kul Olmaz, Hazreti Ömer'in Adaleti (Halit), İkimiz De Sevdik, İkizler, İnsan Avcısı, İntikamcı, Kabadayılar Kralı, Kalbimdeki Acı, Kaplan Pençesi, Kelepçe (Tek Kol), Kınalı Hanzo (Dayı Nusret), Kızgın Toprak, Korkusuz Korkak (Gaddar Kerim), Kucaktan Kucağa (Hıdır), Kurtlar Geceyi Sever, Küçüksün Yavrum, Mustafam, Olmaz Olsun, Ortak, Ölüme Son Adım, Patroniçe, Polis Görev Başında, Sahibini Arayan Madalya (Süleyman Bey), Seher Vakti (Rüstem), Sen Yaşa, Severek Ayrılalım, Silahlara Veda (Kandemir), Size Selam Getirmişem, Sokaklardan Bir Kız, Son Duanı Et, Son Sabah (Kazım), Su, Şoför, Tabancamın Sapını, Tatar Ramazan (Cıbıl Halil), Umudumuz Şaban (Mardinli Arif), Vahşi Ve Tatlı, Vazgeçtim Senden, Yakılacak Kadın, Yalnız Adam, Yaşamak Bu Değil, Hakanlar Çarpışıyor, Toprağın Gelini, Kurt Kapanı (Parmaksız Ali), Kuruluş / Osmancık (Samsa Çavuş), Küçük Ağa, Suikast, Bizim Mahalle (Ocakçı Selahattin), Polis, Bir Yıldız Tutuldu, Para, Emanet-2 (Kadir), Arka Sokaklar, Beşinci Boyut


  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141