• BIST 9887.85
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

“Halka hizmet Hakka hizmettir”

“Halka hizmet Hakka hizmettir”
Marmaris Ak Parti'den her gün bir kişi aday adaylık için başvuru yapıyor. Yerel Seçimlere az bir zaman kala Armutalan'ın en güçlü ismi Uysal Avcı Ak Parti'den Armutalan Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Halkın büyük ilgi gösterdiği toplantı ad

Cumartesi günü Ak Parti Marmaris İlçe Teşkilat binasında yapılan açıklamada Armutalan için güçlü bir isim olan Uysal Avcı aday adaylık için başvurduğunu açıkladı. Avcı'nın başvuru belgesini alan kendisine alındı belgesi veren Ak Parti Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Kadem Mete “Halkın çoğunluğunun Ak Parti demesinin, bizim çalışmalarımızın yanında mevcut yönetimlerin başarısızlıklarıdır. Biz görüldüğü gibi ne kömür ne de un dağıtıyoruz. Çünkü Marmaris ve beldelerinde ki insanların oylarının satılık olmadığını biliyoruz.

Halkımız doğru insanları ve doğru kadroları seçecektir. Dün de Şaban Yıldırım Beldibi için aday adaylığını kabul etmiştik. Bazı yerel gazeteciler, gazeteleri yoluyla Sayın Deniz Baykal'a Ali Acar ile bu işe olmaz diye mektup yazmışlar. Fakat bilmiyorlar ki Deniz Baykal'ın ondan bir farkı yok. Partimizden Armutalan için üç kişi başvurdu. Belediyecilik bizim işimizdir. Halkımız için en iyi kişiyi aday çıkaracağız. Biz halkımızın istediği kişi aday olarak çıkaracağız. Onların kararına saygı duyuyoruz. Yıllardır bayrağımızı Armutalan'da dalgalandırmış ve bizi son derece iyi bir şekilde temsil etmiş olan Uysal Avcı'nın başvurusunu huzurlarınızda kabul ediyorum. Herkese hayırlı olsun. Geçen dönemde yaşanan şansızlıktan ötürü Başkan adayımız olarak çıkamamıştı. Uzun dönem savaş verdikten sonra tekrar adaylık için başvuruyor” dedi.
Halka Hizmet Hakka hizmettir

Düzenlenen toplantıda halktan büyük ilgi gören Uysal Avcı “Uzun ve zorlu bir yolun sonunda buradayız. Bizim yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Biz halka hizmet Hakka hizmet felsefesiyle başladık öle de devam edeceğiz. Duruşumuz her zaman diktir. Dikte olacağız. Ülkemizin güzide beldelerinden olan Armutalan'da teşkilatımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Belde Başkanlığımızı güvendiğimiz bir kardeşimize devrettik. Türkiye'nin beşinci büyük beldesinde Aday adaylık için başvurumuzu yaptık. Armutalan'da üç aday aday söz konusu. Diğer aday adayları ile aramızda hiçbir münasebetimiz yoktur. Olamazda. Halkımız için nerde durmamız gerekiyorsa orada dururuz. Teşkilatımızın kararına saygı duyuyoruz” dedi. Yapılan açıklamanın ardından birlik mesajı için toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141