• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Gülse'nin kalemi kırıldı

Gülsenin kalemi kırıldı
Peker Açıkalın ilk kez Avrupa Yakası dizisinden niye ayrıldığını açıklarken Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Gülse Birsel ile ilgili de tartışma yaratacak konuşmalar yaptı. Diziden Hümeyra'nın ayrılmasının perde arkasını da anlattı.

Kanaltürk ekranlarında Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sunduğu sabah programı 'Orada Neler Oluyor?'un konukları arasında ünlü oyuncu Peker Açıkalın vardı. Açıkalın, Avrupa Yakası dizisinden neden ayrıldığını da ile kez katıldığı programda açıkladı. Açıkalın, Cem Yılmaz, Gülse Birsel ve Yılmaz Erdoğan ile ilgili de konuştu.

Diziden Hümeyra'da gidince Gülse Birsel'in kalemi kırıldı bence. Kalemi plaster ile yapıştırıp yola devam ettiler. En büyük kayıp Hümeyra ve benim gitmemdi. Ama ben en çok Vural Çelik'e üzüldüm. O çocuk annesine bakıyor biliyor musunuz? ' O dişiye teşekkür etmem' dedi diye çıkartıldı. Çocuk demek ki teşekkür etmek istememiş. Hümeyra'ya ne yapıldı? Hümeyra çekim için dizi setine gitmiş, Ona 'bu bölümü çektik, teşekkür ederiz' demişler. Düşüne biliyor musunuz bu korkunç durumu? Allah korusun başıma gelmesin.

'Kalemi oynatmaya başladığını hissetiğimde diziden ayrıldım'
Gülse Birsel'in fazlalıkla söz sahibi olmaya yönelik bir davranış biçimi var. Yani' kalemimi oynatırım, ona göre ha!' gibi bir tarzı var. Ama bunu öyle herkese yapamaz. Bana biraz hissettirir gibi oldu, Gaffur'da köyüne gitti. Kalemini oynatmaya başladığını hissetiğim an diziden ayrıldım. Gülse Birsel panik oldu. Dizide 2 kişi kaldı: Gazenfer Özcan ve Binnur Kaya. Diziye bir daha asla geri dönmem. Bende geri vites yoktur. Dikiz aynası vardır.


Ata, Avrupa Yakası'na dönmek zorundaydı. Çünkü Volkan'da takılı kaldı. Geri vitese attı.

Ata bu dizinin dışında başka bir karakter yaratamadı ki. Dolayısıyla diziye geri döndü. Volkan ile kitlendi kaldı. ' Son Osmanlı Cumhuriyeti' diye bir film çekti. Orada Vahdettin'i oynuyor. Ama sanki Volkan padişah kostümü giyip oraya çıkmış. Rol Volkan, kostüm Vahdettin. Ata'nın geniş bir bahçesi yok. Bu yüzden Avrupa Yakası'ndaki Volkana döndü. Ben dönemdim çünkü oynayacak başka rolllerim vardı.

'2 Metrelik Denizde Vurgun mu Olur?'

Cem Özer benim için ' Peker sütten çıkmış ak kaşık değil' demiş. 'Ne kaşığım nede sütün içinden çıktım. Ama kim çay kaşığı, kim kepçe bilirim. Ben filmin reklamı içi kavga çıkartmam. Hastanelere yatmam onun gibi. İnsan hiç 2 metre denizde vurgun yer mi? Bu filmin gişesi için vurgun yedi.

'Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Gülse oyuncu değil'
Cem Yılmaz'ın GORA filmine de hiç gülmediğini söyleyen Peker Açıkalın 'Fragmanlar yüzünden filmi daha görmeden bitirdik. Cem eski işinin tekrarını yaptı. Kendini tekrarladı. Havuzu para doldu. Havuzu yeniden doldurmak için A.R.O.G'u çekti.

Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Gülse Birsel oyuncu değil herkes yerini bilecek. Cem Yılmaz mizah yazarı, Stand-Upçı. Yılmaz Erdoğan yazar. Ata Demirer sadece Volkan Karakterinde kaldı. Gülse Birsel yalnızca yazar. Oyuncu olabilmek için benim gibi en az 30 yıllarını verecekler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141