• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

GERÇEKÇİ PROJELERİMİZ OLACAK

GERÇEKÇİ PROJELERİMİZ OLACAK
Basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Marmaris Adayı Oktay, "Çeşitli çalışma gruplarımızın birçok proje hazırlığı var. Bizler gerçekçi hedeflerin peşindeyiz. Uzmanlarla görüş alışverişi içerisindeyiz. Eğer uygun olursa bunu gerçekleştireceğiz. Meclis üy

Basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Marmaris Adayı Oktay, kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi:  "Ben atamayla, tepeden inmeyle aday gösterilmedim. Basamak basamak çıktım. Biz ayrıştırmaya gelmiyoruz. Ben kimseyi suçlayarak bir yerlere gelme peşinde değilim. Barış ortamında huzurlu hizmet için yönetime talip olduk. Sadece ben değil,  biz bütünüz, ekibiz anlayışımız bu" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Uzunyalı mevkiinde bir restoranda düzenlenen  kahvaltıya, Asım Geniş,  Aylin Yüksel, Kenan Değertaş,Cengiz Kaya, İhsan Öztürk, Hüseyin Bulut, Kamil Çakır, Doğan Tekin, Hasan Yaylalı ve partililer katıldı. CHP Marmaris Adayı Oktay, başkan adaylığı süreci ve seçim çalışmaları hakkında basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Mehmet Oktay, seçim çalışmalarına geç kalındığına ilişkin eleştirileri kabul ettiğini dile getirdi. Oktay, "Başkan adayı olmamla birlikte partimizde bazı istifalar oldu. Ayrılan arkadaşlara saygı duyuyorum. İstifalar neticesinde oluşan boşluğa doldurmaya çalıştık. Bundan dolayı ilk etapta parti iç işlerine zaman harcadık. İlçe Başkanımız Fatma Gebeş Çimen elini taşına altına koydu.  Kendisine teşekkür ediyorum. Çalışmalara başlamakta geç kaldık. Geç kaldığımız için yapılan eleştiriler doğru bunu kabul ediyorum. Büyük bir hızla çözeceğiz. Seçilmemiz halinde Marmaris’i bütün olarak ele alıp buna uygun bir meclis düşünüyoruz. Belediye çalışanlarımız işlerini iyi yaptığı sürece bir sorun yok. Kime oy verip vermediği benim tasarrufumda olamaz. Ben basamak basamak çıktım. Tepeden inme gelmedim.  Biz ayrıştırmaya gelmiyoruz. Ben kimseyi suçlayarak bir yerlere gelme peşinde değilim. Barış ortamında huzurlu hizmet için yönetime talip olduk. Sadece ben değil,  biz bütünüz ekibiz anlayışımız bu" dedi.

20190218_101202.jpg

PROJELER HAKKINDA ÇALIŞMA YAPILIYOR

Projeleri hakkında bilgi paylaşan Oktay, şöyle devam etti: "Çeşitli çalışma gruplarımızın birçok proje hazırlığımız var. Bizler gerçekçi hedeflerin peşindeyiz. Termal turizm alanında arkadaşlarımız çalışıyoruz. Uzmanlarla bu konuyla ilgili görüş alış veriş içerisindeyiz. Eğer uygun olursa bunu gerçekleştireceğiz. Seçim ziyaretlerimde  siyasetle uğraşmayan kesimlerden olumlu yaklaşım oldu. Gösterilen ilgi tahminimden daha yoğun oldu"

İYİ PARTİ'YE 3 KONTENJAN

Yerel seçimlerde İyi Parti'nin kendisine destek vereceklerinin altını çizen Oktay, "Biz herkesin düşüncesine saygılıyız. Meclis üyeleriyle ilgili ilçe başkanlığımızla listeyi hazırlayıp, ilk önce il başkanlığı sonra genel merkeze sunulacak. Aday adaylığım sürecinde nasıl bir yönetim olacağını paylaştım. Kimseyi ayrıştırmayacağız. Vardığımız mutabakat neticesinde  İyi Parti de bize destek verecek. Belediye meclisinde İyi Parti'ye 3 kontenjan düşündük" ifadelerini kullandı.

ÇEŞİTLİ YERLERE YATIRIMLAR YAPILDI

DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı ve mevcut  başkan Ali Acar'ın, "Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris'e 173 milyonluk ne yatırımı yaptı" eleştirisine Oktay şöyle cevap verdi: "Bu yatırımlar altyapı hizmetleri. Otogar  ve limanda iyileştirmeler. Tarım alanlarına yatırımlar var. Bazı hizmetler özel şirketlere verildiği için ve  ülke genelindeki ekonomik kriz yüzünden firmalar zora girdi. Bu yüzden bazı gecikmeler oldu"

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141