• BIST 9883.12
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

GELECEĞİMİZ İÇİN ‘EVET’ DİYECEĞİZ

GELECEĞİMİZ İÇİN ‘EVET’ DİYECEĞİZ
AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen;

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

Ülgen; Yeni anayasamızın halkoyuna sunulan 18 maddesi hakkında halkımızın yalan-yanlış, kulaktan dolma bilgilere sahip olduğunu belirtirken, bunun bir rejim değişikliği olmadığını, sadece bir sistem değişikliği olduğunu ve bu sisteme kesinlikle ülkemizin ihtiyacı olduğunu savundu. Kapı kapı dolaşarak yeni anayasa değişikliği hakkında halkımızı bilgilendirmek gibi bir misyonuz var. Bütün önyargıları yıkıp halkımıza yeni anayasımızın faziletlerini anlatacağız. Güçlü ve dinamik bir Türkiye için ‘EVET’ diyeceğiz.

 

SEFERBERLİK SAVAŞTA İLAN EDİLİR

Anayasa değişikliğikliğini halkoyuna sunulması konusundaki CHP'nin tutumunu da eleştiren Ülgen, "Halkın iradesine algı operasyonu yapıyorlar’ Adında 'halk' olan bir partinin milletin iradesine güvenmemesini yadırgıyorum’ dedi.

Günün birlik olma, bir olma günü olduğunu belirten Osman Ülgen, "Cumhurbaşkanımızın deyimiyle 'gün Türkiye olma' günüdür. Ancak ana muhalefet partisinin ilçe başkanı sözde ‘seferberlik’ ilan ettiklerini meydanda beyan etti. Kendisi seferberliğin ne olduğunu ya da hangi şartlarda ilan edileceğini sanırım bilmiyor" diye konuştu.

 

TURİZMDEN UMUTLUYUM

Ülgen, Marmaris turizmi ile ilgili olarak,  "Ülkemizin birliğine ve geleceğine yönelik çok ciddi saldırılar yapılıyor. Geçen yıl ki turizmin hali ortada. Yurtiçinde ve yurtdışında çok ciddi karalama faaliyetleri tüm hızıyla devam ederken, bizde tabi ki boş durmuyoruz. Bu yıl turizm geçen yıldan % 40 daha iyi olacağına inanıyorum. Almanya ve Hollanda pazarında sıkıntılar devam ediyor. İngiltere ve Rusya pazarından çok umutluyuz. Kendimde turizm sektöründe olduğum için sektörümüzün sorunlarını çok yakından takip etmek durumundayım. Öte yandan Hükümetimizin turizm sektörüne çok büyük destekleri ve kaynak aktarımı var. Hepinizin bildiği gibi Başbakanımız geçenlerde açıkladı. İŞKUR’un yeni eleman istihdamı konusunda geliştirdiği proje ile turizmcimiz rahat nefes alacak diye düşünüyorum. Buna göre yeni alınan her elemanın SGK primlerini devlet ödeyecek. Ayrıca KOSGEB’in çok büyük destekleri de var. İşletmecilerimizin konuyu yakından takip etmelerinin menfaatlerine olacağını düşünüyorum.  Öte yandan Turizm Bakanlığımızın uçak başına yaptığı 6 bin dolarlık desteği var. Bu destek önceki yıllarda sezon öncesi açıklanırken bu yıl erken açıklanmış olması önemli bir katkı anlamına gelir.

 

ÇEKİŞMELERE SON VERİN

Uzun süredir, Marmaris Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi arasında sorunlar yaşandığını herkes biliyor. En son Yat Limanı’nda Muğla-Marmaris Belediye çalışanları arasında neredeyse yumruklaşmaya varan kavga yaşanmış. CHP’li iki belediyenin bu çekişmesi kendilerine olduğu kadar Marmaris halkına da zarar veriyor. Amaçları sadece hizmet etmek olan kurumların kısır çekişmelerini yakından takip ediyoruz. Bu kavga ve çekişmelerin belediyelerimize yakışmadığı, amaçlarının hizmet etmek olduğunu ve sadece görevlerini yapmaya çağırıyorum. Sonuçta Marmaris sahipsiz değildir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141