• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Eski Başkanlar DP’de

Eski Başkanlar DP’de
Ak Parti Armutalan ve İçmeler Belediye Başkan Aday Adaylıklarını açıklayan İsmet Çakıroğlu ve Zeki Eren Ak Parti'den ayrıldıklarını açıkladılar. Eski iki başkanın Ak Partiye sitemkar oldukları gözlenirken Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Balcı

Ak Parti Armutalan ve İçmeler Belediye Başkan Aday Adaylıklarını açıklayan İsmet Çakıroğlu ve Zeki Eren Ak Parti'den ayrıldıklarını açıkladılar. Eski iki başkanın Ak Partiye sitemkar oldukları gözlenirken Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Balcı “İki değerli isime büyük yanlışlık yapılmıştır. Bizim gönlümüzde kapımızda açık. Bizim için Çakıroğlu ve Eren Başkan tescilli bir markadır. Bunun tartışması yoktur” dedi.

Ak Parti'den aday adaylıklarını açıklamaları sırasında adaylıklarına kesin gözüyle bakılan İsmet Çakıroğlu ve Zeki Eren, gururumuzla oynadıklarını ifade ederek Ak Parti'den istifa ettiklerini söylediler.

Baskıya maruz kaldım
Ak Parti'nin Armutalan Belediye Başkan Adayının açıklanmasından önce seçim bürosunu faaliyete geçiren İsmet Çakıroğlu basın açıklaması yaptı. Çakıroğlu “Ak Parti'den aday adaylığımı açıklarken beni üye yapın. Demedim. İki yıldır Ak Partiye üye olmam için İlçe Başkanı Kadem Mete ve Milletvekili M. Nil Hıdır tarafından baskıya maruz kaldım. Onlar beni Ak Partiye davet ettiler. Bana sensiz kazanamayız. Senin geçmişte yaptıkların sana kefildir. Adayımız sensin gibi vaatlerde bulundular. Bende inanarak aday adaylık başvurumu yaptım. Açıklama süresine az bir süre kala temayül yoklaması yapacağız Adaylar Ankara'da açıklanacak dediler. Bende kabul etmedim. Başkanım siz sıkıntılısınız. Ben istifa ediyorum. Sizde rahat rahat adayınızı belirleyin dedim. Tabi ki gerçekleşen demokratik bir olaydır. On aday adayı da olsa bir kişi aday seçilecek.

Görev istenmez, verilir
Benim şahsiyetim ve gururumla oynadılar. 20 sene görev yaptım. Armutalan'ın temelini attım. Ak Parti İlçe teşkilatı benim ismimle pirim yapmaya çalıştı. Bana çok yanlış yaptılar. Geçen gün gittim ve istifa ettim. Şuanda hiçbir siyasi partiyi düşünmüyorum. Yakın çevremle görüşüp karar vereceğim. Geçen günlerde MHP'den de teklif geldi. Bağımsız aday olmayı düşünmüyorum. Seçim ofisini beklentilerimizin üzerine açtık” dedi.

Çakıroğlu ve Eren Başkan tescilli bir markadır
Seçim ofisinde düzenlenen basın açıklamasına katılan Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Balcı, Çakıroğlu'nun yanında olduğunu belirterek “Geçtiğimiz günlerde bir siyasi partide bazı vaatler verilmesine rağmen Sayın Çakıroğlu aday gösterilmemiştir. Bu durum karşısında Çakıroğlu sevenleri hayal kırıklığı yaşatılmıştır. Çakıroğlu Armutalan Beldesine büyük hizmetleri olan çalışmaları tescilli bir isimdir. İki değerli isime büyük yanlışlık yapılmıştır. Bizim gönlümüzde kapımızda açık. Bizim için Çakıroğlu ve Eren Başkan tescilli bir markadır. Bunun tartışması yoktur. Bizim nazarımızda iki isimde vitrine koyulacak birinci sınıf üründürler. Biz yaptığımız çalışmalarla Doğruyol ve ANAP'ın Marmaris'te birleşmesi için büyük bir misyon üstlendik. Bizim yüreğimizde, kapımızda açık. Bu böyle bilinsin. Heyecanlı bir gündeyiz. İçlerinde hala hizmet aşkı hizmet coşkusu varsa biz buradayız. Her zaman destekçileri yoldaşlarıyız. Gerçek sağ parti biziz. Herkes bunu böyle bilsin. Bize göre Ak Parti radikal bir partidir” dedi.

Adaylık aklımda bile değildi
Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Balcı, Belediye Başkan Adayı İzzet Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri, İsmet Çakıroğlu'nun seçim ofisinde düzenlenen basın açıklamasına katıldıktan sonra Ak Parti İçmeler Belediye Başkan Adayı gösterilmesi beklenen gösterilmeyen Zeki Eren'in evine giderek nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret esnasında evin önünde toplanan halk Zeki Eren'i destekleyen tezahüratlarda bulundu. Ak Parti'ye kırgın olduğunu belirten Eren “Aday olmam için çok baskı yaptılar. Adaylık aklımda bile değildi. Bana, burada sana çok talep var. Seninle olursak bu yarışı kazanırız. Biz Osman Ekinci'yi ikna ettik. Sorun olmayacak. Dediler. Saygı duymak gerekir. Partinin isteğidir. Ben burada 27 yıl görev yaptım. İçmeler için çalıştım. Bundan sonraki kısmı yakınlarımızla istişare ederek sonuçlandıracağız. En fazla üç gün içerisinde kararımı açıklayacağım” dedi.

İktidar olacağız
Renkli kişiliğiyle bilinen DP Marmaris Belediye Başkan Adayı İzzet Ünsal “Marmaris bizi izlemeye devam edin. Bu seçimlerde çok şey değişecek. Biz buradayız. Eski Başkanlarımızı ikna etmek için elimden geleni yapacağız. İki Başkanın en verimli dönemlerinde İlçe Başkanlığı yaptım. Benimle birlikte bu yarışa varım derlerse çok mutlu olurum” dedi.

  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141