• BIST 9876.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

DESTEK BEKLİYORUZ!

DESTEK BEKLİYORUZ!
Antrenman tesisi yok, aileleri ve arkadaşları dışında taraftarları yok, sponsorları yok, deplasmana gidecek araçları yok, yedek formaları dahi yok! Marmaris’in çocukları Türkiye Şampiyonasına katılmadan önce Marmaris’e sesleniyor!

Bugüne kadar katıldığı turnuva ve şampiyonalarda sayısız başarı elde eden, Marmaris’in adını zirvelere yazdıran, süper lig takımlarına kök söktüren, futbolcu yetiştirip satan, Marmaris 1923 Spor Kulübü,  Türkiye Şampiyonu olmak için son viraja girdi ve Marmaris’ten destek bekliyor

Marmaris 1923 Spor Kulübü, Türkiye geneli 132 takımın katıldığı Denizli’de düzenlenen U 15 Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak adını son 22 takım arasına yazdırmayı başarmıştı. Temsilcimiz, 2-5 Mayıs arasında Afyon’da gerçekleştirilecek U 15 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Grup Müsabakalarına katılmak için hazırlanıyor. Hedefini Türkiye şampiyonluğu olarak belirleyen Kırmızı-Beyazlılar, bu şampiyonadan da başarıyla çıkarak adını son 4 takım arasına yazdırmayı amaçlıyor. Her türlü imkânsızlıklara rağmen kendi olanaklarıyla katıldığı turnuvalarda başarıya ulaşan temsilcimizin bu seferki hedefi Türkiye Şampiyonu olmak. Marmaris 1923, çeşitli imkansızlıklara rağmen kurulduğu günden bu yana sayısız başarı elde etti. Kırmızı- Beyazlılar, Muğla U-11 ve U-13 Liginde Grup ve Muğla Şampiyonu oldu. Temsilcimiz, Muğla U-14 Liginde grup şampiyonu oldu ve U-14 Türkiye Şampiyonasına gitmek için Muğla’da Play-Off maçları oynadı. Marmaris 1923’ün başarılarını duyan, gören organizasyon yetkilileri turnuvalara davet etti. Marmaris ekibi, Türkiye geneli düzenlenen şampiyonlarda 4 büyükleri ve süper lig ekiplerini yendi. Nisan ayında Denizli’de düzenlenen 1. Kademe U-15 Türkiye Finallerinde Şampiyon olan temsilcimiz, Muğla ve Marmaris’i U-15 Türkiye Şampiyonası 2. Kademede temsil etme hakkı kazandı. Marmaris 1923’ün aldığımız sonuçlar ve oynadıkları futbol herkesin dilinde.

58420143_295020588058816_5653761963382013952_n.jpg

GELECEĞİNE VE ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIK MARMARİS!

Kulübün kurucusu, Başkanı ve Antrenörü Görkem Murat Dinç, Marmarislilere çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Bir amatör takımın bütün olumsuzluklara rağmen neler başarabileceğini tüm Türkiye gördü. Ama maalesef Marmaris ve Muğla göremedi. Aynı başarıları farklı ildeki başka bir takım almış olsaydı, acaba onlar için neler yaparlardı. Peki çocuklarımızın almış olduğu bu başarılardan Marmaris’te ve Muğla’da kaç kişinin haberi var. Sayın devlet büyüklerimiz, başkanlarımız, otel ve mekan sahibi zengin iş adamlarımız. Buradan size sesleniyorum. 3-4 yıl gibi kısa bir zaman içerisinde bu kadar büyük başarılar elde eden bir takıma neden sahip çıkılmıyor? Maddi manevi imkansızlıklar içerisinde var gücümle çalışmaya ve sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğim. Bu çocuklar Marmaris’in çocukları, bu çocuklar ülkemizin geleceği. Marmaris geleceğine ve çocuklarına sahip çık”

56832506_440863190016952_4525791968202063872_n.jpg

YEDEK FORMAMIZ YOK, EVİMDE YIKIYORUM

Kulübün her şeyiyle ilgilenen futbolcularının ailesinde biri gibi davranan Dinç, şöyle konuştu: “Bir futbol takımının, antrenmanlarını yaptır, müsabakaya hazırla, evde formasını yıka kurala, lisanslarını çıkart, arabasını tut, yemeklerini yedir sularını al, fatura ve evraklarını toparla,  konaklama yapacakları oteli ayarla, sabah kalktı mı, kahvaltısını yaptı mı, akşam yemeğini yedi mi, odasına gitti mi, yattı mı uyudu mu, derslerinde başarılı mı okuluna gidip takip et. Saygıdeğer velilerimizden almış olduğumuz destekler ile araç tuttuk maça gittik, çocuklarımıza maç sonrası yemek verdik, forma ve eşofman yaptırdık, futbol topu ve antrenman malzemesi aldık. Çalışacak saha bulamadık, tesislerimiz yok. Çünkü ihaleye giremedik. Açıkçası ihaleye farklı maddeler koyularak ihaleye girmemiz engellendi. Karşınızda Marmaris’i gururla temsil eden,  amatör ruh, profesyonel düşünce ile sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, katıldıkları her şampiyonada en iyi dereceleri almış Marmaris’in çocukları var. Arkasında Ailesi hariç hiç bir desteği olmadan,  yağmur çamur, kar kış demeden,  sahaları bile olmadan çalışan, emek veren,  alın teri döken çocuklar var. Kafanızı kaldırıp birazcık etrafınıza bakın. Bu çocukların bir defa maçını antrenmanını izlemeye gelen olmadı? Bırakın maddi manevi yardım etmeyi, destek vermeyi, bir tanesinin başını okşayıp, moral verip, tebrik edilmedik?”

O KUPA MARMARİS'E GELECEK

 Türkiye Şampiyonası'nda iddialı olduklarını dile getiren Dinç, "Futbolcularımın arkalarında hiç bir destekleri yok, sponsorlarımız yok, tesislerimiz sahamız yok, velilerimizin imkanları ile ayakta kalmaya çalışan takımımız imkansızı başardı. Allah bütün çocuklarımızdan razı olsun. Hepsini gözlerinden öpüyorum. İnşallah Marmaris ve Muğla halkı bize destek olacaklardır. Bizim geleceğimiz bu çocuklar, onları sporla hayata bağlıyoruz. Ancak daha işimiz bitmedi. Sırada U-15 Türkiye Şampiyonluğu var. O kupa Muğla’ya ve Marmaris’e gelecek inşallah" ifadelerini kullandı.

57368821_2207287676020547_7085649573913296896_o-001.jpg

BAŞKAN OKTAY: “SPORUN VE SPORCUNUN YANIDAYIZ”

Marmaris 1923 U 15 Futbol Takımı, U15 Türkiye Şampiyonası ikinci grubunda elde ettikleri şampiyonluk başarısını Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile paylaşmıştı. Başkan Oktay ise seçim kampanyası sürecinde, Marmaris’teki spor kulüpleriyle ilgili, dışardan transfer yerine bölgemizin çocuklarına destek verileceğini belirtmişti. Mehmet Oktay, “Marmaris’imizde sporun her dalını aktif hale getireceğimiz bir dönem bizleri bekliyor. Şehrimizde aktif olarak spor yapılması için spor tesislerimizi geliştireceğiz. Transfer etmeden kendi sporcularımızı biz yetiştireceğiz. Sporun ve sporcunun yanında yer alan bir belediye anlayışından asla vazgeçmeyerek, Marmaris’in çocuklarını ve gençlerimizi spora teşvik edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141