• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Başkan Yakup Otgöz’den samimi yanıtlar

Başkan Yakup Otgöz’den samimi yanıtlar
Kanal F’de Serap Ülkü’nün hazırlayıp sunduğu programın canlı yayın konuğu olan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, belediye hizmetlerinden imar planı uygulamasına, kaçak inşaatlardan büyükşehir yasasına, Bölge Hastanesinden ilçeye kurulacak üniversit

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kanal F’de Serap Ülkü’nün hazırlayıp sunduğu ‘Başkan ve Şehir’ isimli programın canlı yayın konuğu oldu. Serap Ülkü’nün sorularının yanı sıra, sosyal medya ve sms sorularına da samimi yanıtlar veren Başkan Yakup Otgöz, Seydikemer ilçe merkezinde ve Seki’de bazı imar tadilatları yaptıklarını; bunun yanı sıra, Seydiler, Kıncılar, Zorlar ve Uğurlu Mahalleleri ile Bekçiler- Çaltılar arası yol kenarlarında imar planı uygulaması yapacaklarını kaydetti.

BÖLGE HASTANESİ ORTAK OLACAK

İlçede kamu kurumları ile ilgili gelişmeleri de aktan Başkan Yakup Otgöz, AYDEM’in bu gün itibari ile hizmet vermeye başladığını belirterek, Trafik Tescil Bürosunun yanı sıra Yaşlı Yaşam Evi’nin de hizmete girdiğini; Vergi Birimin de kısa bir zaman içinde açılacağını kaydetti. İlçede 4 adet 4 yıllık yüksekokulun programa alındığını aktaran Otgöz, hastanenin yeri ile ilgili sms sorusuna ise “Adı üzerinde bölge hastanesi Esenköy ile Zorlar arasında çöp deponite tesisinden etkilenmeyecek bir yere yapılacak ve adı da muhtemelen Fethiye& Seydikemer Bölge Hastanesi olacak. İlçemizdeki bu gelişmelere emek harcayan her iki vekilimize de teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR İLE İYİ UYUM İÇERİSİNDEYİZ

Belediyenin ilçe merkezine 8 bin 500 metre uzunluğunda drenaj hattı döşediğini ve köylerde de 2 bin 500 metrelik betonarme büz ve menfez çalışması gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Yakup Otgöz, “Büyükşehir Belediyesi ile sorun yaşıyor musunuz” şeklindeki soruya ise “Biz iki başkan kavga etsek; ne ben zarar görürüm ne de Osman Başkan zarar görür; Seydikemer zarar görür. Kavgayla bir yere varılmaz” diyerek her zamanki nazik tavrını bir kez daha sergiledi.

SAKLIKENT’E ZİYARET %40 ARTTI

Bugüne kadar 291 Bin metrekarelik kilit parkenin yanı sıra yaklaşık 80 km’lik asfalt dökümü gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yakup Otgöz, önümüzdeki yıl asfalt şantiyesi kurmayı hedeflediklerini belirtti. İmar ve Kadastrol yol olarak 120 km’lik yeni yol açtıklarının altını çizen Otgöz, “İlçenin tanıtımı ile ilgili Türkçe ve İngilizce olmak üzere çeşitli yayınlar bastırarak fuarlarda boy gösterdik. Tanıtıme önem veriyoruz ve bunu da yapıyoruz. Örneğin Saklıkent’in 2015’teki ziyaretçi sayısı 2014’e göre yaklaşık %40 oranında arttı” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141