• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

“Atatürk hepimizin değeri”

“Atatürk hepimizin değeri”
AK Parti Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Mehmet Yavuz Demir, genel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Mehmet Yavuz Demir, genel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milas’ta kırsal mahalle ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam eden Demir, Türkiye’nin onurlu bir dış siyaset sürdürmesi nedeniyle içeride ve dışarıda hainlerle mücadele ettiğini, bu nedenle 24 Haziran seçimlerinin son derece önemli olduğunu kaydetti. Demir, “Atatürk hepimizin lideri. Ülkemizde Atatürk’le sorunu olan hiç kimse yok.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Yavuz Demir, seçim çalışmaları kapsamında Milas’ın kırsal mahalle ve faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Programına sabahın erken saatlerinde başlayan Demir’in bugünkü durağı Ekinanbarı, Akyol, Yaka, Dörttepe, Kemikler, Boğaziçi kırsal mahalleleriyle Milas Süt Üreticileri Birliği oldu.

Demir’e ziyaretlerinde Muğla Milletvekili Adayı Av. Kadir Dağlı, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, Kadın Kolları Başkanı Cemile Özdemir ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Mahalle kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Demir, vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, 24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinin oldukça büyük bir öneme sahip olduğuna değindi. Türkiye’nin AK Parti’nin iktidara geldiği günlerden bu yana onurlu bir dış siyaset izlemesi sonucu, içeride ve dışarıda gelişmesini istemeyen hainlerle mücadele halinde olduğunu aktaran Demir, “Her seçim elbette önemlidir ama 24 Haziran seçimleri bugüne kadar gelmiş geçmiş en önemli seçim. Türkiye’nin haklı mücadelesinde önemli bir tarih. Yeni sistemde meclis çok daha güçlü olacak ve aynı zamanda denetleyici görev de üstlenecek. Benim seçmenden ricam, meclise bizi ne kadar oldukça güçlü göndermeniz.” dedi.

“ATATÜRK HEPİMİZİN DEĞERİ”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk üzerinden siyaset yapıldığını ve Güllük belediye başkanlığı döneminde düzenlediği cumhuriyet yürüyüşleriyle bu değerleri bir siyasi partinin tekelinden çıkarmayı başardığını konuşmasında anlatan Demir, “Atatürk hepimizin lideri. Ülkemizde Atatürk’le sorunu olan hiç kimse yok. Bizim teşkilatlarımızda da asla böyle insanlar yok. Ama birileri özellikle böyle algılar yaratarak ülkemiz değerleri üzerinden bizi vurmak istiyor. Ben Atatürkçüyüm, laikim, cumhuriyetçiyim. Gururla da bunları söylüyorum. Belediye başkanıyken düzenlediğim cumhuriyet yürüyüşlerine CHP’li arkadaşlar da katılırdı. Ortaya güzel görüntüler çıkardı.” dedi.

Toplantıları izleyen vatandaşlar, Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve merhum Milli Eğitim Bakanı Avni Akyol’a başdanışmanlık ve Milli Eğitim Başmüfettişi görev yaptığı dönemde partili partisiz ayrımı yapmadan Muğla’ya, Milas’a hizmet ettiğine şahit oldukları söylemleriyle Demir’e destek sözü verdi.

Demir ve beraberindekiler, ardından Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i ziyaret ederek, birlik faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve üreticiye daha fazla destek olacaklarının altını çizdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141