• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Alaattin Çakıcı'dan Bahçeli'ye Çok Özel Teşekkür

Alaattin Çakıcıdan Bahçeliye Çok Özel Teşekkür
Ünlü Kabadayı Alaattin Çakıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin kendisi, arkadaşı Kürşat Yılmaz ve tüm kader mahkumları için yaptığı açıklamaya teşekkür etti.

Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevi’nde kalmakta olan Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli’nin kendisi ve arkadaşı Kürşat Yılmaz ile ilgili bugün yaptığı açıklamaya dair basın danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile cevap vererek, "Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin mecliste benim ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili Ayrıca Tüm kader mahkumları ile ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sosyal medya üzerinden Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz hakkında yaptığı açıklamada şöyle demişti: "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı? Bu kardeşlerimizi taş duvarların ardında çürümeye terk etmek ne kadar adil ve adaletlidir? Hain el üstünde, vatan ve millete sadakat duyanlar geri planda! Böyle bir yanlış sürdürülebilir mi? Peki, teröristler için methiye düzenler, PKK/FETÖ müdafaası yapanlar kader kurbanlarına ne diyecekler? Onların yüzlerine nasıl bakacaklar?" ve Bahçeli açıklamasının devamında, "kader mahkumlarının talihini değiştirebilir, onların elinden tutabilir, zincirlerinden ve zindanlardan onları çekip çıkarabiliriz. Tartışma ve konuşmaya değmez mi? Hadi buyurun…" dedi.

BEN ÜLKÜCÜYÜM

Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevi’nde kalmakta olan Alaattin Çakıcı, bunun sözlerin ardından derhal bir açıklamada bulunarak, Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin mecliste benim ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili Ayrıca Tüm kader mahkumları ile ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanarak, "Hiçbir Parti gözetmeksizin ölçüm Devletin bekasıdır. Seçimlere 15 (onbeş ) gün kala mutlaka bir yazı daha yazacağımın bilinmesini isterim. 24 Haziranda yapılacak seçimler, Milletimize İslam dünyasına ve yaşadığımız coğrafyaya hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ederim. Devletimizin bekasına gönül vermiş 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza Saygılarımla arz ederim." Alaattin çakıcı notunda şöyle dedi: Bu yazımda hiçbir partiyi işaret etmiyorum işaretim birlik ve beraberlik içerisinde 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına işaretim devletimizin bekasıdır. Mutlaka seçimlere 15 gün kala geniş bir yazı yazacağım.. Saygılarımla arz ederim" KAPSAMHABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141