• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

AGRESİF ARILAR ALTIN ÖRÜMCEK’TE FİNALE KALDI!

AGRESİF ARILAR ALTIN ÖRÜMCEK’TE FİNALE KALDI!
Bu yıl 18.’si düzenlenen dijital alanda Türkiye’nin en prestijli ödül organizasyonu olan Altın Örümcek Ödülleri’nde Halk Oylamasına sunulacak finalistler belli oldu.

Agresif Arılar Reklam Ajansı’nın nadir hastalıklar üzerine farkındalık yaratmak adına başlattığı Nadir-X projesinin web sitesi, Altın Örümcek Ödülleri’nde Sosyal Sorumluluk kategorisinde finale kaldı.

 

Sağlık alanında gerçekleştirdikleri yaratıcı Sosyal Sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Agresif Arılar Reklam Ajansı, geçtiğimiz yıl 1469 projenin yarıştığı Altın Örümcek Ödülleri’nde kazandıkları 5 ödülle geceye damgasını vuran ajanslardan biri olmuştu.

29 Mayıs 2020 tarihine kadar sürecek olan halk oylamasında, 28 kategoride finale kalmaya hak kazanan projeler için siz de oy kullanabilirsiniz.

Nasıl oy veriliyor?
https://www.altinorumcek.com/halk-oylamasi-18/ linki ile ulaşılan “Altın Örümcek Halk Oylaması” sayfasında sosyal medya hesapları ile giriş yaparak 28 farklı kategoride yer alan web sitelerini inceleyebilir ve oy verebilirsiniz. Agresif Arılar yarışmada “Sosyal Sorumluluk” kategorisinde Nadir-X projesiyle yer almaktadır.

Agresif Arılar 2019 yılında kazandığı 5 ödülle geceye damgasını vurmuştu
Geçtiğimiz yıl yetişkinlerde Lösemi hastalığına farkındalık için hayata geçirilen “Lösemi İse Bir Çaresi Var” projesinin “birçaresivar.com” web sitesi ile Agresif Arılar, “En Erişilebilir Web Sitesi” özel ödülü ile sağlık ve sosyal sorumluluk kategorilerinde hem halk oylaması hem de jüri özel ödülüne layık görülerek 4 ödülü birden kucaklamıştır. Hepatit B hastalığına farkındalık yaratmak adına hayata geçirilen “Hayata Sarı Not Bırak” farkındalık kampanyası ile de ayrıca jüri özel ödülüne layık görülmüştür. Agresif Arılar Reklam Ajansı, 1469 projenin yarıştığı 17’nci Altın Örümcek Ödülleri’nde kazandığı toplam 5 ödülle geceye damgasını vuran ajanslardan biri olmuştur.

Altın Örümcek Hakkında
Altın Örümcek Web Ödülleri; web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin tanıtılması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur. Altın Örümcek Web Ödülleri Organizasyonu her yıl değişen jüri üyeleri ile “En İyi Web Sitesi” ile “Kategori” bazında en iyi projeleri belirlerken, “Halk Oylaması”yla da, organizasyonun heyecanını tüm internet kullanıcıları ve kamuoyu ile paylaşarak, konuya merak uyandırmayı ve aktif olarak oylamaya katılım sağlamaktadır. Değerlendirmeler sonucu en yüksek puanı alan web sitesine “En İyi Web Sitesi” ödülü verilecektir. Her kategoride, en başarılı tek bir proje ödüllendirilirken, ilgili kategorilerde en başarılı ilk 3 proje de belirlenecektir.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141