• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

ACAR ÜNLÜ; 'SAHAYA İNİYORUZ'

ACAR ÜNLÜ; SAHAYA İNİYORUZ
25 Kasım’da yapılan CHP Marmaris İlçe Kongresi’nin ardından partide görev dağılımı yapıldı

25 Kasım’da yapılan CHP Marmaris İlçe Kongresi’nin ardından partide görev dağılımı yapıldı. Dün parti binasında yapılan basın toplantısında İlçe başkanı Acar Ünlü yönetim kurulunda şu isimlerin bulunduğu açıklandı: Başkan Yardımcıları Ali Özge Kol, Aras Atamert, Sekreter Ali Tolga Akbay, Sayman Yaşar Ceylan, İlçe Eğitim Sekreteri Gökçe Söylemez, Bilişim Sorumlusu Hakan Gürcan.

Daha cesur olacağız

Ünlü açıklamasına şu sözlerle devam etti, ‘Marmaris’in her noktasındaki hemşerilerimize dokunmak, parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak için, laik, bağımsız, Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı, ülkemizi kurtaran ve kuran bir partinin üyesi olmanın sorumluluğuyla, yorulmak bilmeden saha çalışmalarını başlatıyoruz. Geçmiş tecrübelerimizi de tekrar sınayarak daha cesur olmak zorundayız’

Kadınlar siyasette söz sahibi olmalı

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 83'üncü yıl dönümü dolayısıyla buradan, bütün dünyaya bütün kadınlara sesleniyoruz. Kadınların siyasette daha fazla yer alması gerekiyor. Kadınlar siyasete damga vurmak zorundadır. Kadınlar siyasete girdiği ölçüde siyasetteki ahlaki düzey yükselecek, siyaset daha saygın bir yerde olacaktır…

İyi yönetilmiyoruz

Hükümet O hal 1veya 2 ayda bitecek dedi şimdi 3 ay daha uzattı. Süreçte yaşanan mağduriyetler dolaysıyla bu toplantıları çok önemli buluyorum. Ülke iyi yönetilmiyor, hukukun üstünlüğü mutlaka sağlanmalıdır. Türkiye Cumhuriyetini  kuran parti olarak Sorumluluk almaya ülkeyi yönetmeye görev almaya talibiz. Bu konuda hep beraber çalışıp başaracağız. İnsanlar adalet istiyor. Çözüm CHP’dir’ dedi.

Ülkeniz adına utanç verici

CHP Marmaris İlçe Başkanı Ünlü, "Sonra şeref madalyası takılacak kişiyi Amerika hapse attı. Nota verdik, iki sefer. Şimdi AK Partili kardeşlerimin vicdanına sesleniyorum. Bir sahtekar için, rüşvetçi için iki kez nota veren hükümet, Kuzey Irak'ta askerlerin başına çuval geçirdiğinde bir nota bile vermedi" dedi. Ünlü, "Kudüs Ortadoğu'nun kilit taşıdır. Kudüs üzerinde de oyun oynanıyor şu anda. CHP ülkemizin emniyet sübabıdır. Her yüz yılda bir ülkeyi kötü yönetenlerin, kargaşaya sürekleyenlerin bıraktığı enkazı temizlemek her defasında bize düşüyor’ dedi.

Atatürk ismini yerine koyun

Ak Partililerin Atatürk’e sahip çıkma yarışına girdiklerini de kaydeden Acar Ünlü, “Samimiler ise samimiyetlerini göstermeliler. Binalardan, statlardan, caddelerden kaldırdıkları ‘Atatürk’ ismini geri vererek, yerine görerek başlayabilirler” ifadelerini kullandı. Basın toplantısının ardından CHP İlçe Yönetimi Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti. Başkan Acar, CHP İlçe Başkanlığı'na 2. kez seçilen Acar Ünlü ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine, 2 yıllık görev sürelerinde başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141