• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

30 AĞUSTOS’U GÖKYÜZÜNDE KUTLADILAR

30 AĞUSTOS’U GÖKYÜZÜNDE KUTLADILAR
Marmaris Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda farklı bir etkinliğe imza attı. ‘Uçmayan kalmasın’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte engelliler hayatlarında ilk defa deniz paraşütü (parasailing) ile gökyüzüne çıkmanın keyfini yaşadı. Marmaris Belediye Ba

Marmaris Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda farklı bir etkinliğe imza attı. ‘Uçmayan kalmasın’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte engelliler hayatlarında ilk defa deniz paraşütü (parasailing) ile gökyüzüne çıkmanın keyfini yaşadı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da engelli bir vatandaşla birlikte bu deneyimi yaşadı.

Marmaris Belediyesi, Engelli ve Aileleri Birliği Derneği ve Marmaris Su Sporları Kooperatifi tarafından halk plajı su sporları merkezinde gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, belediye başkan yardımcıları İhsan Öztürk, Hakan Köksal, Burak Demirtaş, Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Başkanı Tulgay Hasar ve Marmaris Su Sporları Kooperatifi Başkanı Salih Tunç da bu özel günde engellileri yalnız bırakmadı.

2-039.jpg

30 AĞUSTOS HEPİMİZİN ZAFERİ

Burada yaptığı konuşmada 30 Ağustos Zaferi’ni kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bu zafer bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin zaferi. Biz de bu özel günde engelli vatandaşlarımız için farklı bir etkinlik yaparak onları gökyüzü ile buluşturmak istedik. Onların hayatında unutamayacakları bir gün yaşattıysak ne mutlu bize” diye konuştu. CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, etkinliğin ‘30 Ağustos hepimizin zaferi’ konseptine uygun olduğunu söyledi. Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Başkanı Başkanı Tulgay Hasar, “Uçmayan kalmasın diyerek gökyüzünde maviyle buluşturacağız. Engellerimiz uçmaya engel değil, su sporu yapmaya engel değil, tekneyle gezmeye engel değil. Bunu göstermek için buradayız” derken; Marmaris Su Sporları Kooperatifi Başkanı Salih Tunç da organizasyonu geleneksel hale getirmek istediklerini ifade etti.

BAŞKAN DA BİRLİKTE UÇTU

Konuşmaların ardından tekneyle açılan engelliler deniz paraşütüne binerek farklı bir deneyim yaşadı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve başkan yardımcıları da birer engelli vatandaşla birlikte deniz paraşütüne binerek günün keyfini çıkardı. Tekneyle tekrar plaja gelen vatandaşlar çok farklı bir deneyim yaşadıklarını belirterek, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a teşekkür etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141