Yüksek lisans için gitti, cenazesi geldi -İngiltere'de kalp krizi geçirerek vefat eden Nalan Dirik, Manisa'da toprağa verildi

Yüksek lisans için gitti, cenazesi geldi     -İngiltere'de kalp krizi geçirerek vefat eden      Nalan Dirik, Manisa'da toprağa verildi
MANİSA Yüksek lisans eğitimi için gittiği İngiltere'de kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 29 yaşındaki Nalan Dirik, memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde toprağa verildi.

MANİSA Yüksek lisans eğitimi için gittiği İngiltere'de kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 29 yaşındaki Nalan Dirik, memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde toprağa verildi.

Tanıtma Genel Müdürlüğü Kültür ve Turizm Uzmanlarından Nalan Dirik için Turgutlu Yunus Emre Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Nalan Dirik'in arkadaşları, Dirik ailesinin akrabaları ve sevenlerinin katılığı törene Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de çelenk gönderdi. Dirik, cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi Kabristanı'nda toprağa verildi.

1984 Manisa, Turgutlu doğumlu Dirik Hacettepe Üniversitesi İngilizce Mütercim-Tercümanlık bölümünden mezun oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü'nde Kültür ve Turizm Uzman Yardımcısı olarak 2008 yılında göreve başlayan Dirik, Jean Monnet bursunu ile gittiği İngiltere'de yüksek lisans eğitimi görüyordu.

Muhabir: Erkan Şimşek

Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.