Yıldızlara Yolculuk Armutalan'da Yapılan Gala Gecesiyle Sona Erdi
Bu sene bölgemizde 2. yapılan Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali, Armutalan Belediye Meydanında yapılan gala gecesiyle son buldu. Türk ve Rus çocuklardan oluşan toplam 20 gurubun katıldığı festivalin gala gecesinde, daha önce yapılan değerlendirmelerde en iyi performansı gösteren 13 gurup sahne aldıktan sonra, Başkan Muhammet Ünlü tarafından festival yöneticilerine belediye amblemli tabaklar verdi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Ünlü, böyle bir festivalin gala gecesine ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, bu tür etkinliklerin dostluk ve kardeşliği arttırdığını belirtti.
30 Haziran 03 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivali Armutalan Belediye meydanında yapılan ödül töreni ve gala gecesiyle sona erdi. Türk ve Rus çocuklardan oluşan toplam 20 gurubun katıldığı festivalde, en iyi performans gösteren 13 gurup gala gecesi gösterilerini sundu. Yaklaşık olarak 500 izleyicinin olduğu gecede, gösterilerden sonra guruplara, eğitmenlere ve çocuklara plaketleri ve ödülleri dağıtıldı.
Gala gecesi Festival Direktörü Tatyana Çurilova bir konuşma yaparak bütün katılımcılara teşekkür edip, Misafirperverliğiniz ve profesyonel festival gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tüm katılımcıları başarılı ve renkli gösteriler yaptıkları için kutluyorum ve gelecek senelerde görüşmek umuduyla bugün festivalimizi kapatıyoruz. dedi
Daha sonra Armutalan'a konuk olarak gelen Rusya Klimovsk Belediye temsilcisi Oleg Bolotov yaptığı konuşmada, bu festivali yapma imkânı verildiği için herkese teşekkür ederek, Değerli festival katılımcıları, misafirler ve Armutalan Halkı, bu gün bizi bir araya getiren Yıldızlara Yolculuk Festivalinin kapatıyoruz. Festival boyunca yanan yıldızlarımız tüm bölgeyi aydınlattı. Bütün çocukları kutluyorum. Temennim bu festivalin gelecek senelerde devam etmesi. dedi
Son olarakta Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Dünyanın farklı köşelerinden gelerek Armutalan'da çiçek açan sevgili çocuklar, Armutalan belediyemizce desteklenen Uluslararası Yıldızlara Yolculuk Çocuk ve Gençlik Festivaline hepiniz hoş geldiniz.
Sizleri Armutalan'da görmek bizleri çok mutlu ediyor. Festivali Beldemizde gerçekleştiren Tatyana Hanım ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu tür festivallerle Armutalan'ı tüm ulus çocuklarının buluştuğu, kaynaştığı, dostluk ve arkadaşlığın pekiştiği bir belde haline getireceğiz. Bu festivale katkı veren tüm kurum, kuruluş ve kişilere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. dedi
Bu konuşmalardan sonra katılımcı guruplara, yöneticilere ve çocuklara belgeleri ve hediyeleri dağıtıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.