• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

YILDIZ TİLBE'DEN NON-STOP PERFORMANS

YILDIZ TİLBE'DEN NON-STOP PERFORMANS
Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde yeniden hayranlarıyla buluştu.

 

 

 

 

 

 

Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde yeniden hayranlarıyla buluştu. Bu ay ikinci kez Kerkisolfej organizasyonu ile Harbiye Açıkhava'da İstanbullularla buluşan sanatçı, şarkıları ve kendine has tarzı ile izleyenleri mest etti.

Kerkisolfej’in Yaz Konserleri kapsamında on gün sonra tekrar Harbiye’de konser veren Yıldız Tilbe, şarkılarıyla olduğu kadar bir an olsun düşmeyen enerjisi ve akşam boyunca yaptığı danslarıyla beğeni topladı.

 

Selin Ciğerci Sürprizi...

Kendisini dinlemeye gelen konuklar arasında yer alan Selin Ciğerci’yi sahneye davet eden Yıldız Tilbe, oryantal müzik eşliğinde sahneye çıkan ünlü fenomene tefle eşlik etti. Tilbe’nin isteği üzerine kendisini kırmayarak ‘Gülüm Benim’ şarkısını da söyleyen Selin Ciğerci, misafirlerden büyük alkış aldı. ''Eşim Gökhan senin en büyük hayranın. Senin şarkılarınla uyuyor, senin şarkılarınla uyanıyoruz.'' diyerek Yıldız Tilbe'nin kendileri için çok ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren Ciğerci, ''Harbiye'ye gelmeden önce içimden ''Keşke bu akşam bende Harbiye Açıkhava'da sahne alabilsem.'' geçiyordu. Yarım saat sonra kendimi sahnede buldum. Şu an çok mutluyum. Burada olmak benim için çok büyük gurur.” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

 

Seyirciden Hediye Sürprizi

Son bölümde konsere gelen bir hayranının sürprizi ile duygu dolu anlar yaşayan başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, kendisine hediye edilen pembe payetli mini elbiseye uzun uzun sarıldı. Hediyesine çok mutlu olan sanatçı, teşekkür ederek: “Bacaklarım düzgün olsaydı elbiseyi hemen şuracıkta giyerdim. Ne kadar güzel bir elbisem oldu. Çok ama çok teşekkür ediyorum. Hayatımda aldığım en güzel hediyelerden.” diyerek sevinçten havalara uçtu.

Konserine ara vermeksizin iki saat boyunca sahnede kalan sanatçı, ‘Delikanlım’, ‘Aşk Laftan Anlamaz Ki’, ‘El Adamı’ ve ‘Kandıramazsın Beni’ gibi dillere pelesenk olan şarkılarıyla hem coştu, hem coşturdu. Ara ara orkestrasına da takılan sanatçı, nevi şahsına münhasır esprileriyle de Harbiye’yi kahkahaya boğdu.

 

Harbiye'ye yıldız yağdı

Yıldız Tilbe’yi dinlemeye gelen ünlü isimler arasında; Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, Celil Nalçakan, Pınar Tezcan Özçapkın, İlayda Alişan, Ahu Yağtu  gibi isimler de yer aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141