• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

YAZICI; “MARMARİS’İN VİTESİNİ YÜKSELTECEĞİZ!”

YAZICI; “MARMARİS’İN VİTESİNİ YÜKSELTECEĞİZ!”
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam eden Cumhur ittifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, yeni yol caddesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafla tek tek sohbet etti.

Birbirinden farklı seçmen kitlesinin yer aldığı  yeniyol caddesindeki esnafı AK Parti Muğla Milletvekili Yelda  Erol Gökcan, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci ile birlikte ziyaret eden Yazıcı, uğradığı her dükkanda en az 15 dakika sohbet ederek vatandaşın merak ettiği konulardaki sorularını yanıtladı.

 

BU İŞİN OLURU KESİN VAR, OLMAZI YOK

Yazıcı esnafı dolaşırken yolda rastladığı bir vatandaşın sevgiyle kendisine sarılarak “ Çok sıkıntımız var başkanım, Tek çözüm sizsiniz, bu işin oluru kesin, olmazı yok. Yoksa biz de Marmaris’te biteceğiz” dedi. Vatandaşın ilgisine teşekkür ederek esnaf ziyaretlerine devam eden Yazıcı ve beraberindekilerin uğradığı bir motosiklet dükkanındaki esnafın ;” Eskiden motosiklet  festivalleri yapıyorduk. Ben de öncüsüydüm. Ancak zamanla bu tür etkinikler, festivaller yapılamaz oldu. Siz bu  konuda bir şeyler yapacak mısınız?”

sorusuna Yazıcı; “  Bizim projelerimizin en önemli ayaklarından biri zaten festivaller olacak. Bu konuda gerekli altyapının hazırlanmasıyla  birlikte, sizlerle bir araya gelerek planlamayı beraber koordine edeceğiz. Biz Marmaris’in vitesini yükselteceğiz. Siz yeter ki bizimle beraber hareket edin, birlikte çalışarak olacak her şey” cevabını verdi.

 

GELEN TURİSTLER, BİZDEN AÇIK PAZAR SORUYORLAR

Ziyaretlerini sürdürürken yoldan geçen vatandaşlarla da selamlaşan  Marmaris Belediye Başkan Adayı Yazıcı’nın uğradığı bir bujiteri mağazasının sahibi olan kadın vatandaş;” Turistler geldiklerinde bize açık pazar soruyorlar. Yurtdışında gece pazarları var. İnsanlar açık alanda dolaşarak pazar gezmek istiyorlar.” Diyince Serkan Yazıcı;” Mevcut pazar yerlerimizi modernleştireceğiz.  Birbirine benzer ürünler belli bölümlerde satılacak. Burası bildiğiniz pazarlar gibi olmayacak. Projelerimizde de planlamasını yaptığımız pazarlarımız gece 12’ye kadar açık olacak. Buralarda hem alışveriş yapıp hem de ailenizle hoş vakit geçirebileceksiniz. Turistleri de oraya gönderirsiniz artık”  sözleriyle gülüşmelere neden oldu..

 

Sıcak ve samimi bir şekilde geçen esnaf ziyaretlerinin ardından Atatürk heykeli yanındaki meydanda bulunan seçim tırında vatandaşlarla bir araya gelen  Serkan Yazıcı;,” Yaptığımız ziyaretlerle vereceğimiz hizmeti vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bizim için mesele öncelikli olarak halkın rahatlaması ve refaha kavuşması” şeklinde konuştu.

 

Yazıcı, daha sonra Marmaris  Su Üstü Sporları Kooperatifi Başkanı Cihat Dinç’in daveti üzerine üyelerle bir araya geldi. Yapılan toplantıda yaşadıkları sorunlarla ilgili Yazıcı’ya bilgi aktaran Kooperatif üyeleri en büyük sıkıntılarının seçimlerden sonra Marmaris’e dışarıdan gelecek  su sporları elemanları olduğunu belirttiler. Serkan Yazıcı ise;”  Bu konuda sadece su  üstü sporları değil tüm spor branşlarında Marmarisli ve Muğla bölgesinde olan başarılı ve mücadeleci sporcular olacaktır. Marmaris’in tüm spor takımlarında da hep bizim oyuncularımız olacaktır” dedi.

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141