• BIST 8988.07
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

YAŞAM KALİTESİ YÜKSELECEK

YAŞAM KALİTESİ YÜKSELECEK
Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, sosyal belediyecilik anlayışıyla, Marmaris'in yaşam kalitesini arttıracak projeleriyle dikkat çekiyor.

Serkan Yazıcı'nın, sosyal marketlerden kadın sığınma evlerine, engelli parklarından çocuk parklarına kadar birçok sosyal sorumluluk projeleri toplumsal yaşama farklı bir boyut kazandıracak

Sosyal belediyeciliğine çok önem veren Serkan Yazıcı, "Sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceğiz. Ayrım yapmadan herkese hizmet edeceğiz. Birçok sosyal sorumluluk projemiz var, bunun yanında 'siz söyleyin biz yapalım' anlayışıyla hizmet edeceğiz. Halkımızı sosyal belediyeciliğin en güzel yönüyle buluşturacağız. Marmaris'in geleceğini hazırlayacağız"

Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı  Serkan Yazıcı'nın, toplumsal yaşamda en çok önem verdiği konulardan biri sosyal sorumluluk projeleri. Bu kapsamda Yazıcı, öncelikle ihtiyaç sahiplerinin yaralanabileceği temel ihtiyaçlar üzerinde duruyor. Yazıcı, yaşlı genç, 7'den 77'ye her kesimden vatandaşa yönelik projeleriyle, Marmarislilerin toplumsal pratiklerini geliştirmeyi amaçlıyor. Bu anlayış doğrultusunda, vatandaşların sıkıntıları tespit edilerek, ihtiyaç sahipleri belirlenerek, gerekli sosyal yardımlar yapılacak. Yazıcı'nın sosyal girişim projeleri, toplumsal farkındalığı artırırken, Marmarislilerin yararına yenilikçi projelere imza atmayı amaçlıyor. Yazıcı, sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili şöyle konuşuyor: "Belediye işi, gönül işidir. Ben başkan olursam, herkese ayrım yapmadan, yorulmadan Marmarislilere hizmet edeceğim. En çok önem verdiğim konulardan biri sosyal sorumluluk projeleri.  Projelerimizi haya geçirdiğimizde, Marmaris'in yaşam kalitesini yükseltecek. Birçok sosyal sorumluluk projemiz var, bunlara ek olarak vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yenileyeceğiz.  'Siz söyleyin biz yapalım' anlayışıyla hizmet edeceğiz. Halkımızı sosyal belediyeciliğin en güzel yönüyle buluşturacağız. Marmaris'in geleceğini hazırlayacağız. Tatil için gelen misafirlerimiz buraya hayran kalacak. Türkiye'ye dünyaya örnek bir kent olacak"

Serkan Yazıcı, Marmaris'in yaşam kalitesini yükseltecek, vatandaşlara kaliteli hizmet edecek sosyal sorumluluk projelerini şöyle açıklıyor:

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BELEDİYE DESTEĞİ;

SOSYAL MARKET

Kuracağımız market, temel ihtiyaç maddelerinin yanı sıra, oyuncak, giyim, çocuk kıyafeti, hasta bezleri gibi ürünleri içinde barındıracak. Bu marketin ürünlerini temin etmesi amacıyla bir vakıf kuracağız. Vakfımız ilgili kurumlarla birlikte çalışarak ihtiyaç sahipleri listesi oluşturacak. Bu listede yer alan kişilere verilecek kart ile “bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine hizmet sağlayacağız.

54799871_1010568695799452_3911229822281449472_n.jpg

YAŞLI BAKIMEVİ

İSMİ EV, HİSSİ “YUVA” OLACAK

Gönlüm bakım evinde yaşamaya muhtaç insanların olmamasından yana olsa da, günümüzde bir ihtiyaç olduğunu bildiğimiz bu konuda proje gerçekleştirmek sorumluluğunu hissediyoruz. Burada bir hizmetin yanı sıra duyguyu, aidiyeti ve sevgi hissini kaybetmeyecek, şehirden uzak veya atıl bir yere değil, şehrin en merkezi noktasında örnek gösterilecek bir ev kuracağız.

ENGELSİZ YAŞAM

Engelli vatandaşlarımızı hayatın her noktasına ulaşabilir kılacağız. Bu konuda çalışma yapan kamu ve özel dernekler ile eksiklikleri tespit ederek, belediye bünyesinde kurulacak engelliler koordinasyon merkezi üzerinden gerekli tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. Engelliler hamamı ve yüzme havuzu inşa edeceğiz, atölyeler kuracağız. Trafik ışıklarını sesli sisteme çevireceğiz.

KADIN SIĞINMA EVİ, KADINLARIMIZ BİZE EMANET

Bu eve ihtiyaç kalmamasını istediğimiz bir Marmaris hayal ediyoruz. Ancak ihtiyaç duyulması halinde gizliliği ve işletmesi belediyemiz tarafından sağlanacak bir sığınma evi oluşturacağız.

BELEDİYE KREŞLERİ VE ANAOKULLARI

Güvenli ve spor eğitimin olduğu çocuk kreşleri. Çocuklarımızın emin ellerde olacakları, üç yaş itibariyle okul öncesi jimnastik, İngilizce ve temel eğitimlerini alabilecekleri kreşler açacağız. Kreşlerin yaratacağı iş ve istihdamın yanı sıra çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız.

53909773_1009934095862912_997028184765497344_n.jpg

ÇOCUK PARKLARI VE ÇOCUK FESTİVALİ

ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜCÜKLERİNİ ARTIRACAĞIZ

Var olanları iyileştirip geliştireceğiz. Çocuklarımızın gelişiminde önemli bir yeri olan oyun parklarının sayısını artıracak ve güvenliğini sağlayacağız. Zihin ve beden geliştirici oyun parkları ile çocuklarımızın büyüme ve gelişmesinde önemli faktör olan hareket etme ihtiyacını karşılayacağız. İlçemizde eski oyunlarımızı canlandıracak bir festival düzenleyeceğiz, bu festivalde başarılı çocuklarımızı ödüllendireceğiz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141