• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

UYUYAN MARMARİS'İ UYANDIRDIK

UYUYAN MARMARİSİ UYANDIRDIK
Serkan Yazıcı: " Uyuyan Marmaris'i uyandırdık. Serkan Yazıcı geldi, Marmaris'i uyandırdı. 50 gündür çalışıyoruz, 42 proje ürettik, ve bunları yapmak çok zor değil"

Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, yerel seçim öncesi teşkilat istişare buluşma programında üyelerle bir araya geldi. Programda konuşma yapan  AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Serkan Yazıcı'ya  "Belediye Başkanım" diye hitap etti.  Osman Ülgen,  "31 Mart'ta Serkan Yazıcı'yı o koltuğa oturtacağız. Geleceğimizi seçeceğiz. 31 Mart'tan sonra İçmeler için yapacaklarımızı hep beraber göreceğiz. İçmeler'in görevi çok farklı, bir isyan bayrağını asmaya geliyoruz "dedi.

"Marmaris tarihinin 2 büyük projesini ben gerçekleştirdim"

Programda projelerinden bahseden Serkan Yazıcı, "Dün bizi dava etmişler, yolda yürürken aklıma geldi. Biz sadece gençlik meclisi kuralım diye düşündük. Tamamen kendi okulunda seçilmiş olan, öğrenci olan Baran bizi davet etmiş ve biz de katıldık. Baran'ın isteği okullar arası tiyatrolar olsun. Bunda ne kötülük var. Biz çocuklara gidip anneniz babanız bize oy versin diye konuşmadık. Korkunun ecele faydası yok. İnsanlar ellerini sıkınca korkuyorlar. Biz asla parti ayrımcılığı yapmadan bu işe baş koyacağız. 12 ay turizm kimsenin işine yaramayacak. Termal su, köylerde organik tarım ve doğal ilaçlarla biz bu kenti sağlık turizmi yapmayı hedefliyoruz. Marmaris bunun için çok güzel bir kent. Kendi  örf ve adetlerimizi anlatmamak için her şeyi yapıyoruz, oysa ki kültürümüzü turistlere aktarsak daha kaliteli turistler gelir. Turistler niye kalitesiz geliyor çünkü senin gerçek bir şeyin var mı?  Marmaris tarihinin  2 büyük projesini ben gerçekleştirdim.  Ralli şampiyonluğunu ve termal turizm. Biz diyemiyorum ben diyorum" dedi.

46280480355_634419f1a3_o.jpg

"Devlet hastanesinin temelini atacağız"

Yazıcı, konuşmasına şöyle devam etti: "Devlet hastanesinin temelini atacağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bunun sözünü aldık. Termal tesis ve  İçmeler'de panayır yapacağız. Milli Eğitim Bakanından Güzel Sanatlar Lisesi sözü aldım. Gençlerimiz için kampüs istedik ve bunun sözünü aldık. 3 yıl içinde Marmaris'ten Türkiye çapında genç sporcularımızı çıkaracağız. Köylerin sorunları, imar planları ve   engelsiz yaşam  için çok sıkıntılarımız var. Sağlık ocağının sözünü veriyorum. Pazarlamanın durumu bal dök yala olacak.  Marmaris'in en büyük sorunu su ve arıtma sistemi olduğunu vurguladı.  5 yıl içinde şifa dağıtan ve sporla anılan bir kent olacağını ve sizin ayrıcalıklı olduğunu Marmaris hayal ediyorum"

HEMŞEHRİ DERNEKLERİNE ZİYARET

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan hemşehri derneklerini ziyaret etti. Marmaris Gaziantepliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Güneş Aygün tarafından karşılanan Yazıcı, üyelere projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Üyelerin pazar yeri ile ilgili sorularını yanıtlayan Yazıcı, mevcut pazar yerlerini yeni ve modern hale getirerek sabit pazarlar haline getireceklerini ve pazarda tekstil ürünlerinin satılmayacağını söyledi. Daha sonra Marmaris Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Yazıcı, otellerin, apartların yıkılıp yerine konut yapılmasının Marmaris’in ekonomik geleceğine zarar verdiğini belirterek, "Denizde de aynı şey var. Denizlerimizdeki oksijen oranı yüzde 2. Balık yok. Denizimiz bitti mi turizm kalmaz" dedi. Yazıcı, termal, spor turnuvaları ve festivaller ile turizmi 12 aya yayacaklarını vurgulayarak, "Buradaki eksiklileri dile getirmek, bunlara çözüm üretmek için yola çıktık. Termal su bizim için önemli. Termal turizm ile sağlık turizmini de hayata geçireceğiz. Spor turizmi, kültür ve sanat ile 12 ay yaşayan bir kent olacağız" diye konuştu. Yazıcı, yaşadığı Marmaris'in kalkınması ve yükselmesi için çalışma gayreti içinde olduğunu vurgulayarak, "Mazbatayı aldığım gün sokakta olacağım. Kimse beni koltukta otururken görmeyecek, çalışacağım hizmet edeceğim" ifadelerini kullandı.

Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen “Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneğindeki yoğunluğu görmek bizi çok mutlu etti. Yeni Başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Hep beraber fikir alışverişi yaparak projelerimize tüm dostlarımızın katkıda bulunacağına inanıyoruz. Daha güzel daha kaliteli bir Marmaris için tüm Marmaris yaşayanları projeleri incelemeli ve öyle sandığa gitmeli” dedi. İnşaat sektöründe bulunan bir çok üyenin düzensiz yapılaşma ve çevre kirliliği konularını açması üzerine Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı projelerinin bir bölümünü anlattı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141