Uşak'ta kaçakçılık operasyonları

Uşak'ta kaçakçılık operasyonları
Üç ayrı operasyonda 2 bin 265 litre kaçak akaryakıt, 1 kilo 600 gram uyuşturucu ve 43 cep telefonu ele geçirildi- 9 kişi gözaltına alındı

Uşak'ta 3 ayrı operasyonda 2 bin 265 litre kaçak akaryakıt, 1 kilo 600 gram uyuşturucu ve 43 cep telefonu ele geçirildi.

Güvenlik güçlerince, Fevzi Çakmak Mahallesi Okul Sokak'ta durdurulan bir minibüste yapılan aramada 2 bin 265 litre kaçak akaryakıt bulundu.

Uşak-Denizli karayolunda sürücüsünün "dur" ihtarına uymadığı, ekiplerin lastiklerine ateş ederek durdurduğu 20 F 7699 plakalı minibüste yapılan aramada ise 1 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, şehir merkezinde cep telefonu satışı yapılan bir iş yerinde yapılan aramada da gümrük kaçağı 43 cep telefonu ve 20 batarya bulundu.

Olaylarla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Muhabir: Soner Kılınç
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.