Uşak'ta 311 kök Hint Keneviri ele geçirildi

Uşak'ta 311 kök Hint Keneviri ele geçirildi
Uşak'ta polis ekipleri kent merkezinde iki evin bahçesinde toplam 311 kök Hint Keneviri ele geçirdi, iki kişi göz altına alındı bir kişi aranıyor

Uşak'ta polis ekipleri kent merkezinde iki evin bahçesinde toplam 311 kök Hint Keneviri ele geçirdi, iki kişi göz altına alındı bir kişi aranıyor.

Alınan bilgiye göre Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri Ünalan Mahallesi ile Durak Mahallesi'nde ki iki evde arama yaptı. Narkotik köpeği Tora eşliğinde yapılan aramada evlerin bahçesi ile balkonlarında saksılar içinde yetiştirilen toplam 311 kök Hint Keneviri ele geçiren polis M.Ö. (35) ve M.G'yi (32) göz altına aldı. Polis ev sahiplerinden A.G'nin (28) yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili sorşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Muhabir: Soner Kılınç
Yayınlayan: Soner Kılınç

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.