• BIST 10554.26
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Haber Merkezi

Marmaris Belediyesi personeli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yemekte buluştu. Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün ev sahipliğindeki gecede belediye çalışanları yaz sezonu öncesi moral depoladı. Burada bir konuşma yapan Ünlü, “Herkes büyük bir özveriyle çalışılıyor. Bunu her anlamda, her alanda görüyoruz. Ben sizlere bu özveriniz çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Marmaris Belediyesi personeli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün ev sahipliği yaptığı yemeğe belediyenin tüm birimlerinde çalışan yaklaşık 800 personel katıldı. CHP ve AK Partili Meclis üyeleri ile CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir’in de katıldığı yemekte gönüllerince eğlenen belediye personeli yoğun geçecek yaz sezonu öncesi bir araya gelmenin keyfini yaşadı. Belediye çalışanlarının eğlencesine Başkan Ünlü ve meclis üyeleri de ortak oldu. 
ŞARTLARI İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Gecede bir konuşma yapan Başkan Acar Ünlü, 1 Mayıs’ın herkes için çok önemli ve değerli bir gün olduğunu belirterek, “Emeğin değerini çok iyi biliyorum. Mücadeleyle geçen süreçlerden geçerek bugün burada sizlere hitap ediyorum” diye konuştu. “Seçim öncesinde çok konuştuk, çok görüştük. Şartların ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Nasıl düzeltilmesi gerektiği ile ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz” diyen Ünlü, “Hepimiz Marmaris için çalışıyoruz. Ama siz bizlerden çok daha fazla çalışıyor, çok daha fazla emek ortaya koyuyorsunuz. Biz de sizin şartlarınızı iyileştirmek için hep birlikte, el ele vererek üzerimize düşen her şeyi yapmaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
BİZİM İÇİN ARTIK MARMARİS VAR
Seçim sürecini geride bıraktıklarını dile getiren Ünlü, “Seçimden sonra ‘rozetimizi çıkartıyoruz. Bizim için parti yok, bizim için Marmaris ve Marmaris’e yapılacak hizmetler var’ demiştik. O yüzden biz bundan sonra siyaset yapmayacağız. Bundan sonra yapacağımız şey hep birlikte hizmet olacak. Ben yaptığınız işin gerçekten çok kutsal olduğunu, bu işin parayla pulla ölçülmeyecek bir değerde olduğunu gayet iyi biliyorum. Gece gündüz, yaz kış, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden çalışıyorsunuz. Dışarıda ve içeride hep bir emek var. Marmaris daha iyi olsun diye hep bir gayret var.  Marmaris’te yaşayanların yaşam kalitesi yükselsin diye gerçekten büyük bir özveriyle çalışılıyor. Bunu her anlamda, her alanda görüyoruz. O yüzden ben sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KEYFİNİ HEP BİRLİKTE SÜRECEĞİZ
Başkan Ünlü sözlerini şöyle tamamladı; “Yeni başladık ama bu başlangıç daha güzel ve daha keyifli bir Marmaris’in ilk adımı olacak. Hep birlikte bu yaz döneminde özellikle Marmaris’in ne olduğunu ve nerede olması gerektiğini misafirlerimize hep birlikte göstereceğiz. Bunun hazzını da hep birlikte sürecek, karşılığını da önümüzdeki süreçte hep birlikte alacağız. Buna inanıyor, bunun için çalışıyorum.”
Gecede yapılan çekiliş sonucunda isimleri kurayla belirlenen personele de çeşitli hediyeler verildi. DJ Muzo’nun performansıyla gece boyunca eğlenen personele Başkan Acar Ünlü ve meclis üyeleri de eşlik etti. 

HABERİN VİDEOSU...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141