Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası -Uşak'ta trafik polisleri, sürücü ve yolculara tarhana çorbası ikram etti

Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası     -Uşak'ta trafik polisleri, sürücü ve yolculara tarhana çorbası ikram etti
UŞAK Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla trafik polisleri, sürücü ve yolculara tarhana çorbası ikram etti.

UŞAK Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla trafik polisleri, sürücü ve yolculara tarhana çorbası ikram etti.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekipleri, İzmir-Ankara karayolu üzerinde denetim gerçekleştirdi.

Havaalanı yakınlarında sabah saatlerinde yapılan denetimlerde trafik polisleri durdukları araç sürücülerine aşırı hız ve emniyet kemeri kullanımı ile ilgili uyarılarda bulunduktan sonra sürücü ve yolculara tarhana çorbası ikram etti.

Sürücü ve yolcular ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirirken, trafik denetimlerinin kazaların önlenmesinde önemli olduğunu söyledi.

Yaklaşık 3 saat süren etkinlik sırasında 200 araca yaklaşık bin bardak tarhana çorbası ikram edildi.

Muhabir: Soner Kılınç

Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.