Üç yeni Rotaryen

Üç yeni Rotaryen
Dönemlerinin 14, kulüplerinin ise 971. toplantısını Martı Otel'de gerçekleştiren Marmaris Rotary Kulübü'nün üç yeni üyesi oldu.

Üç yeni Rotaryen

Dönemlerinin 14, kulüplerinin ise 971. toplantısını Martı Otel'de gerçekleştiren Marmaris Rotary Kulübü'nün üç yeni üyesi oldu.

Gökhan Dingiltepe, İsmail Ağar ve Erol Turanlıoğlu kulübe katılırken, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şener Oktik, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ile Ahu Hetman Hastanesi Müdürü Tayfun Şentop'a mesleklerinde gösterdikleri başarı nedeniyle Rotaryenler tarafından plaketle ödüllendirildi. Marmaris Rotary Kulübü Başkanı Nafiz Kamadan, gecede yaptığı konuşmada, başkan olarak görevde olduğu süre içerisinde yapılanları ve yapacaklarını anlattı. Kamadan her zaman olduğu gibi, çağdaş eğitime katkı sağlamanın en büyük amaçları olacağını söyledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum