Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Tulgay Hasar, üyelerin oy birliğiyle yeniden Dernek Genel Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.
Yeni yönetim kurulunda Okan Duran, İsa Umut, Gökhan Kaniömri, Aynur Başeymez Çamalan, Suna Taşdemir, Ayşen Öner, İsmail Öçal, Aslı Emir, Selma Kılıç ve Deniz Sever yer aldı.
Başkan Hasar: "Engelsiz bir yaşam için birbirinden değerli üyelerimizle birlikte, "Engelsiz Yarınlar" yolculuğumuza kararlılıkla devam edeceğiz."
Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu Üst Kurul delegeleri olarak ise Tulgay Hasar, Okan Duran, İsa Umut, Gökhan Kaniömri ve Deniz Sever seçildi.
Kongreye; CHP İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, Duran Durmaz, Hüseyin Durmaz, mahalle muhtarları, Kent Konseyi Başkanı Hakan Öner ve çok sayıda davetli katıldı.
Başkan Tulgay Hasar, kongreye katılım sağlayan tüm üyelere ve davetlilere teşekkür etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.