• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Star Oğul’a Mars’ da arsa ve yıldız

Star Oğul’a Mars’ da arsa ve yıldız
''Aşk Bu'' isimli şarkısı ile tanıdığımız yeni yıldız OĞUL 'a Out of Turkey Gifts tarafından Mars' dan 4 dönüm arsa ve 1 yıldız hediye edildi...

Ay’da 4 dönümlük arsa sahibi olmanın bedeli ne, Türkiye için her ay 100 adet satış kontenjanı ayrılıyor.

 

Satın alma ile birlikte, satın alan kişinin adı soyadı ve 4 dönümlük Mars’da ki arsanın koordinatlarının yazılı olduğu arsanın tapusu, arsanın Mars 'da ki konumunu işaretli olarak gösteren ”Mars haritası”, ayrıca ileride o araziden çıkabilecek değerli maden ve mineral haklarına sahip olduğunun bir belgesi gönderiliyor. Ürünün en büyük farklılığı ise geceleri her kafanı kaldırdığınızda, yukarıda yalnızca sizin sahip olduğunuz bir şey görüyor olma hissi yaşatması.

 

Ay’dan arsa alan ünlüler arasında Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Tom Cruise, Kim Bassinger ve 2 sene önce 5 milyon dolarlık aydan arsa alan ünlü Rus milyarder Roman Abramovich de bulunuyor. Eski ABD başkanlarından George Bush da Ay’dan arsa alan kişiler arasında yer alıyor. Şu ana kadar dünyanın 172 ülkesinde 2.5 milyondan fazla kişi Ay’dan arsa satın aldı. Şimdi bu ünlüler arasında Türk star Oğul’da yer alıyor.

 

Ürünün yaratıcısı olan uluslararası İngiliz şirketi Moon Estates’in Türkiye satış haklarını alan Out of Turkey Gifts’in sahibi Fırat Kurtoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının insanların ömür boyu unutamayacakları hediyeleri tüm dünyada araştırıp Türkiye’ye sunmak olduğunu belirtti.

 

-”Türkiye’den 200’e yakın kişi Lord ve Lady oldu”-

 

Out of Turkey Gifts’in bir başka ürünün ise İskoçya’dan yasal ”Lord” ve ”Lady” unvanı olduğuna işaret eden Kurtoğlu, ”İskoçya kanunlarına göre Kincavel Bölgesinde toprağı olan herkes Lord ya da Lady olmaya hak kazanıyor. Türkiye distribütörü olduğumuz İngiliz şirketinin İskoçya’da 50 dönüm kadar arazisi var. Bu büyük araziyi 1 square foot’lik (yaklaşık 1 metrekare) binlerce parsele ayırıyorlar ve bunları satışa çıkarıyorlar. Bunlardan birini satın aldığınızda bu unvanlara da hak kazanıyorsunuz ve size üzerinde adınız soyadınız ve unvanınız yazan lord yada lady sertifikanızı ve sahip olduğunuz 1 metrekarelik arsanın tam koordinatlarını gösteren harita ve diğer ile beraber gönderiyorlar” dedi.

 

Bu ürünün Türkiye’de satışına da 2 ay gibi çok kısa bir süre önce başlamalarına karşın 200’e yakın sattıklarını söyleyen Kurtoğlu, ”Geçtiğimiz haftalarda Deniz Seki aldı. Şimdi şarkıcı Oğul aldı.  Bu sertifikayı İngiltere’ye ya da Avrupa’daki diğer Birleşik Krallık ülkelerine yapacağınız vize başvurularında da kullanabiliyorsunuz” diye konuştu.

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141