Simav'da "Anne Oteli" uygulaması -Uygulamanın ismi "Gizem Yavuz Anne Oteli" olarak değiştirildi
KÜTAHYA Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'nde bu ayın başında başlatılan "Anne Oteli" uygulamasının ismi 2 Şubat'ta doğum sırasında hayatını kaybeden hastane personeli Gizem Yavuz'un adı verilerek değiştirildi.
Hastane Başhekimi Dr. Mesut Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uygulamanın isminin "Gizem Yavuz Anne Oteli" olarak değiştirildiğini söyledi.
Karaca, Gizem Yavuz'un bu ayın başında hastanede doğum yaptığı sırada hayatını kaybettiğini hatırlatarak, "Hastane moral terapistimizin başlattığı 'Anne Oteli' uygulamasının ismini yönetim olarak bu yönde değiştirmeyi uygun gördük. Daha sonra bu teklifimizi Kütahya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici'ye sunarak, onaylattık. Bu uygulamanın mimarı Mehmet Ali Kiraz ve Genel Sekreterimiz Mithat Ekici'ye teşekkür ediyorum" dedi.
Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.